Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Znanstvena erotika 4 dio

Ponovno sam uzela foto aparat i napravila još nekoliko snimaka iz svih kuteva i udaljenosti. Iako sam tu minijaturu dodirivala dok sam brijala Edievo međunožje još uvijek me vukla želja da još malo opipam taj mini pi kako sam mu tog časa smislila ime. Ovako bez dlaka je puno bolje izgledao. Tiho sam komentirala:

- Bar se sve jasno vidi. Puno je lakše znanstveno pristupiti tjelu, kad nema tih ružnih dlaka, a mislim da vam ljepše stoji bez krzna.

Edi opet ništa nije odgovorio. Trebalo je na brzinu smisliti neki izgovor i naučno opravdnje za još malo dodira i navlačenja.

- Prepostavljam da nemate ništa protiv da utvrdimo da li ovaj organ reagira na vanjske podražaje, znate to je važan momenat u istraživanju.

Nisam ni sačekala odgovor nego sam laganim dodirima počela pregledavati minia i polako ga navlačiti i stiskati. Ponašala sam se prema njemu kao da je mala tuba sa pastom za zube, pa sam ga stiskala sa namijerom da nešto iscjedim i pritom promatrla minijaturnu uretru koja je zijevala kao mala ribica bez vode. Zanimalo me je li i taj mini pi ima sve one djelove kao normalni penis, pa sam ga počela svalčiti od prepucija i pronaći mu glans, što mi je bilo posebno teško izvesti na tako malom primijerku.

Nakon dosta vremena, a i sama sam se čudila kako Edi ništa ne govori, napokon sam uspjela kožicu malo svući tako da se ukazao mini glavić, bio je zaista smiješan, kao malo veći klitoris, kakve je bilo lako naći u svim medicinskim knjigama, ali o mini penisu se tada dosta teško nalazilo nešto više osim opisa da postoji mikro penis, ali slike su bile rijetke.

Tad sam primijetila da se mini pi počeo uzdizati, iako je teško dati naziv erekcija za takav mini pi, ali izgleda da je moje navlačenje i stiskanje urodilo nekim rezultatom. Mini pi se napeo i uzdigao na veličinu mog malog prsta. Brzo sam uzela ravnalo i izmijerila nekih 5 cm, jako je bilo teško utvrditi odakle početi mjeriti, jer je skrotum bio pomičan a pubis postavljen sa masnim slojem koji je više slićio venerinom brežuljku. Opet sam uzela foto aparat i uslikala taj rijedak primjerak muškog roda u punoj erekciji.


- Vidim da pravilno regaira na podražaje. To bi bilo sve za danas .

Tada sam mu spustila haljetak i pokrila njegove muške atribute, ako se to moglo tako nazvati.

- Možete se ustati i odjenuti. Vidite da nije bilo ništa neugodno, bila sam pažljiva prema vama, jesam li?

- Da gospođo.

To su bile prve rječi koje je izrekao, poslje vjerojatno jednog sata moje pretrage.

- Kako je već kasno za vratiti se na posao, rado ću vas odvesti sa autom do kuče.

- Hvala gospođo. Nema potrebe...

- Nadam se da mogu i ubuduče računati na vašu suradnju?

Edi nije ništa rekao, ponovila sam opet :

- Da li mogu računati na vašu suradnju i u buduče, ako mogu, tad se možete već sutra javiti kod moje tajnice .

- Da gospođo biću vam na raspolagnju kad god me zatrebate, i sutra dolazim kod vaše tajnice.

- Jako dobro mladi gospodine, nečete se morati javiti na daljnje lječnićke pretrage, ja ću vam sve papire srediti, jasno nečemo nikome odavati detalje vašeg lječnićkog pregleda.

- Da gospođo.

- Doviđenja mladi gospodine sad ste već buduči zaposlenik u našoj bolnici.

Edi je tiho nešto pozdravio i otišao.

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 30.08.2009. u 01:15 sati.