Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/losing-my-mind

Marketing

Broken

I wanted you to know I love the way you laugh
I wanna hold you high and steal your pain away
I keep your photograph, I know it serves me well
I wanna hold you high and steal your pain

Ljudi si često postavljaju pitanja zašto nam se loše stvari događaju, zašto nam je sve loše ili zašto mi uvijek ispaštamo. A zapravo si mi činimo loše ali to nijedan čovjek ne želi priznat ja sam možda ljut na sebe što nisam upoznao Avril Lavigne, ali nije sve ružićasto ni bijelo uvijek tu ima nečega što će ti zatamniti tvoj život, uvijek baš uvijek postoji neka prepreka koju ćemo upsiješno ili neuspiješno svladati.

'Cause I'm broken when I'm open
And I don't feel like I am strong enough
'Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away

ponekad se osiječamo slomljeno na tisuće i tisuće komadića, ali ne trebamo, trebamo živjeti dalje ono što nas ne slomi to nas ponekada i ojača. Ponekada nam se sve čini da nismo dovoljno jaki i da ne možemo prebroditi situacije, ali uvijek ih uspijemo prebroditi ako su uz nas više prijatelja i potpora obitelji. Ponekada se osiječamo slomljeno i usamljeno, ako se osiječamo usamljeno trebamo potražiti utjehu u prijatelju ili nekog iz obitelji.

The worst is over now and we can breathe again
I wanna hold you high, you steal my pain away
There's so much left to learn, and no one left to fight
I wanna hold you high and steal your pain

Uvijek nam dan može biti sve gori i gori ali ponekada kada si postavimo granice i ne dostignemo ih to nas obeshrabi, ali trebalo bi baš suprotno, ako ne dostignemo te uspijehe trebamo na nečemu raditi da bi ga postigli. Ponekada mislimo da bi se trebali držati podalje od društva i biti usamljeni to je u nekim situacijama dobro, ali kada su nam prijatelji potrebni onda nemojte odlaziti od njih nego ih prihvatite i nemojte reći makni se od mene. Nikada u životu nećemo naučiti ako ćemo misliti da smo uvijek u pravu, a nismo zato je bolje slušati starije i iskusnije od nas koji su ipak nešto više naučili...


[x2]
'Cause I'm broken when I'm open
And I don't feel like I am strong enough
'Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away




Post je objavljen 30.08.2009. u 00:48 sati.