Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/splitskidjir

Marketing

NK KRUH,PECIVA I SLASTICE

Kad smo već spomenili Keruma onda moramo spomenuti i njegovog prijatelja Svagušu i naravno Hajduka koji je 'odlično' započeo novu sezonu.
Umjesto da se oduže navijačima koji su nastradali u Žilini,oni u revanšu igraju kukavički i ispadaju iz kupa Uefa.Ali nažalost to je bio tek početak,nastavilo se još lošijom igrom i u prvenstvu gdje je Hajduk počeo upražnjavati staru poslovicu 'Zrno po zrno, pogača' odnosno 'Bod po bod(svako drugo kolo),druga liga'.
Ali izgleda da će napokon otići neki ljudi iz uprave(Fiorentini i ekipa) pa će ipak biti i neke koristi od ovih sramotnih igara.Torcida bi htjela da ode i Svaguša ali za sada od toga nema ništa.
Evo je pala i prva pobjeda,prije nekoliko minuta Hajduk je upisao prvu pobjedu ove sezone rezultatom 1:0 i to protiv strašne Lokomotive ali ne one iz Moskve ili Sofije nego iz Zagreba.Naravno gol je pao iz penala.
U međuvremnu je Torcida vodila bitku s upravom preko krafni,transparenata i grafita i skupljala priloge na vrhu Marmontove za podizanje tužbe protiv slovačke policije pa evo i par slika.
hajduk,kerum,svaguša,torcida,transparenti

torcida,zilina,pomoÄý

Post je objavljen 29.08.2009. u 21:05 sati.