Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khalla

Marketing

Sretan mi rođendan**

Ne volim rođendane. Svake godine me podsjete na to koliko nisam postigla. I osjećam se loše. Brojim godine iza sebe, i vidim da ih je previše, protutnjale su a da ni primjetila nisam, zbrajaju se na hrpu bez oblika, hrpu koja me frustrira. A najviše od svega mrzim pitanja koje svako čestitanje povuče za sobom ; kad ćemo pivat?? Zlo mi je od seotskih šuškanja, od kombinacija s kim bih dobro u duetu išla,, od glupih porculanskih mačaka , jeftinih bižuterija, parfema od čijih mirisa dobijev poriv na povraćanje,,, jednostavno mrzim rođendane. Da, doslovno mrzim. I ta čestitanja reda radi. Valjda znam tko mi što želi? Čemu preseravanja???
Danas se osjećam nikako. Ljudi mi nameću osjećaj depresije. A ne volim ga.
I taj sms: nadam se da nisam pogriješio dan, želim ti sve najbolje!!
Nisi pogriješio dan , pogriješio si godinu, život!!! I mrzim to što si mi se javio,,mislila sam da sam tvoj broj zaboravila, da je ishlapio kroz sve ove godine, da ga ne pamtim. Kako sam se samo prevarila?? I kako sam samo zadrhtala kad sam ga ugledala na display-u,,, i kako si me samo izbacio iz takta,,,uffffffffff. Mrzim i tebe. I sve svoje rođendane s tobom provedene. I rođendane mnogih drugih žena čija si lica ljubio istih godina kad i moje. I mrzim tvoj broj. Proklela sam te milion puta do sada, i poželjela ti sve najgore. Zašto mislim da ti se ostvaruje???

Ne želim više brojati godine , i svaku shvaćati kao jednu u nizu... Ne želim ih slagati na besmislenu hrpu. Ne želim od godina raditi samo niz. Želim ih s nekim dijeliti... Dosta mi je besmislenih dana, prohujalih godina... Ni kučeta, ni mačeta,,, i pogledaj gdje sam ??
Šta mi je danas?? Pukla me depresivna faza. .. Vadim Đoleta iz playera,,,nije mu mjesto , ni vrijeme,,,
Na radiu nađem stanicu , Jelena Rozga; Gospe moja obuci mi bilo,,to mi dobro stoji,,,
Baš me krenulo ....
Stavit ću najcrveniji karmin i odoh van!!! Sms sam pročitala,,izbrisala. Momak... ni tebi nije mjesto niti vrijeme.
Sretan mi rođendan***** Ljubim samu sebe***




Post je objavljen 29.08.2009. u 03:21 sati.