Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stranalice

Marketing

Ovako bez veze!!!

Interesantan podatak… he he smokin

Cure moje drage da samo sad u 15-16 st. Sve bi mi lijepo, skupa s cijelom modnom scenom i ostalim mršavim curama na svijetu, gorjele na lomači, bile proglašene kao vještice ili opsjednute demonom…he he.
Naime u to doba , kad je crkva širila strah od đavla i njegova opsjedanja, raširila se i „glasina“ o ženama koje potajno čiribiraju raznim magičnim napitcima i po noći lete na metlama.
Uz njihove čudne hobije , tadašnje vlasti (crkva) nisu htjeli shvatiti niti njihovu „opsesiju za kontrolom težine“ , naravno to ih je navelo da misle da su opsjednute, naravno dovoljan razlog da ih spale.
Žene bi vagali i ako bi njihova kilaža bila niža od normalnog ,to je bila dovoljni dokaz da se bave magijom tj.da su vještice tj. da ih treba spaliti.
Uglavnom želja za mršavim tijelom, dijete i gladovanje nisu tako mladi i moderni kao što se nama može činiti i nisu samo dio našeg doba…oni su puno puno stariji nego što si mi to možemo zamisliti. Sve to skupa me užasno interesira!!! rofl

Image and video hosting by TinyPic

Nalazi su dobri!!!! sretan Jeeeeejjj!!! Ali ima još pretraga. tuzan


update:
cure moje drage sinoć sam se vagala i i i i i i i
65,8 ajme ajme ajme tu brojku jaaaaakkkkkoooo dugo nisam vidjela rofl sretan wave cerek kiss naughty smijeh nut fino smokin
presretna sam!!!!


Post je objavljen 28.08.2009. u 16:56 sati.