Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myonlysunshinex3

Marketing

Nap0kon. New. p0sT.

ee. PipLssi.^^
e0 napokoN nowi post. samO jedan post u 8. misecu.??! ugL. svasta se t0ga izdogadaLo..Magy mi nie bi£a na r0šu jer je biLa na Bracu i Hwaruu =(( uff. cak je i pLakaLa kad smo se widiLee. jbtee nismo se widile 1 ipo misec,Zamis£itee,nas dwii.BF. x3 aL ugL odma smo isle u grad i nakupovaLe se. awiiČ.^^ i odma na krafne. mmm.
a ja sam priee T0ga bi£a u Osijeku,aLi nažaLost nisam up0zna£a Ne£u . ): Long stoorii..aL ici cu na zimu u Osijek i onDa cem0 se definitivn0 wiDit. *YeaaH :D* aajmee skoLa pocinje ubrzoo =/. kmeeČinaa. PoLa grada nea knjigee. gLupa vLada.grr :@ upoznaLa sam neke nowe Ljudee, s nekima se poswaDaLa i takoo. a stass.
ee i misLim da cu izbrisaT bl0g. jer mi nikoo. nekommaa. =(((. kome ja owo pisem i isp0d komentiraj (0) .
kmeČinaa. *wratim0 se priČii.* & onDa smo ofc ja i maGda odma na m0ree iskupaLe se..ahh. Sta da wam j0s pisem.? ajme jedina doRa stwar je da se bLizi 9.miseeC (nemislim raDi skoLe xD) neg0 raDii pLesaa. awii. sad ce nam ubrzo pocet pLes. YeaaaH. jedwa cekam widit ekiiPu. <3 ^^ aa. doro. Dns ja & braT spawam0 u rOdice pa smo iz wideoteke uzeLi 4 fi£ma..znate kako su extraa. [Pink panter 2,Ratovi nevjesta,Srce od tinte & ZamisLi to!]
*PiŠama party* xx3 aDe ideem se spremat. Pusaa
Vaša .Miss Lollypop. :) x3


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 28.08.2009. u 16:42 sati.