Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lucija-stars

Marketing

RBD

RBD je popularni meksički bend koji je imao nekoliko nominacija za negradu Grammy . Uspjeli su prodati više od 15 000 000 albuma i stekli su svjetsku slavu.Bend čine glumci iz popularne serije rebelde.
Članovi
* Anahí
* Dulce Maria
* Alfonso Herrera
* Christopher Uckermann
* Christian Chavez
* Maite Perroni
Rebelde je prvi album popularne skupine RBD. Objavljen je 30. studenog, 2004. Glavni skladatelji su bili D.J Kafka i Max di Carlo. Singlovi poput Rebelde, Un poco de tu amor i Solo quedate en silencio su bili broj jedan u Meksiku. Glazba sa ovog albuma je korištena u seriji Rebelde.
zdali su drugi album Nuestro Amor 2005. Album doživljava nevjerojatan uspjeh te se u prvom tjednu prodaje 200,000 primjeraka. Na njemu su hitovi Nuestro amor, Aun hay algo i Este corazon .
Krajem 2006. objavljen je njihov treći studijski album Celestial. U prvom tjednu prodaje se prodalo više od 120,000 primjeraka u SAD-u. S ovog albuma su objavljena tri vrlo uspješna singla Celestial,Ser o Parecer i Bésame sin miedo.
Mjesec dana nakon objave novog albuma, snimljena je njegova portugalska verzija. Ovo je njihov treći album na portugalskom. Snimljen je i DVD sa njihovog koncerta u Rio de Janeiru. Album i DVD su se uspjeli prodati u zapanjujućih 2,500,000 primjeraka,te tako postali jednim od najprodavanijih albuma u novom desetljeću. U ovo vrijeme RBD-ovci su bili na vrhuncu karijere.
Krajem 2007. objavljen je i njihov četvrti album na španjolskom koji se zvao Empezar Desde Cero. Album je izbacio brojne hitove te je ostvario velike uspjehe u Sloveniji,Brazilu, i SAD-u. Također su jednom prilikom nastupali na besplatnom koncertu u Brasiliji pred 500,000 ljudi. Za ovaj album su zaradili nominaciju za Grammy.Nakon objave ovog albuma počelo se šuškati da se bend raspada.
14. kolovoza, 2008. menadžer grupe Pedro Damian objavio je da se grupa razilazi. Naglasio je da u bendu nije bilo nikakvih nesuglasica već da su svi članovi zaokupljeni različitim projektima te da bi bilo za sve najbolje da se raziđu. Također je najavljena oproštajna turneja. Ovaj album sadrži njihove najveće hitove. Objavljen je i na porugalskom i engleskom jeziku. U prodaji je također bio i DVD.
Nakon velikog uspjeha turneje i albuma, RBD se odlučio za uistinu posljednji album koji nije bio popraćen turnejom kao njegovi prethodnici. Prodao se u 10,000 primjeraka širom svijeta, iako nije bilo nikakve promocije. Danas se govori da bi se bend mogao ponovo okupiti i da je raspad bio samo obični trik za podizanje popularnosti. Neke novine navode da je menadžer grupe izjavio da je okupljanje moguće zbog velikog uspjeha u balkanskim državama Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Kosovu, u kojima su postali popularni nakon raspada grupe.Idući post ne pišem bez 50 komsaKissa!!belj
Evo još malo slikica od rbd:
ROBERTA:
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
MIA:
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
LUPITA:
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SVI:
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic







Post je objavljen 28.08.2009. u 14:31 sati.