Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Iskorištavanje djece ili Dikan story

Nemam ništa protiv ako stari i debeli Dikan ševi (nekako nisam sigurna da mu tu i viagra pomaže, no možda otegne, pa će se sve sponzoruše plakati na velebnom ispraćaju starog pohotnog jarca) neku mlađahnu glumicu koja si je umislila da je Femme Fatal spremna za Holywood, no kad ja to moram gledati kao udarnu vijesti u svim dnevnim, tjednim i mjesečnim novinama - e onda je to - bljak.

Isto tako, kad novinari napišu da je predraga supruga Ena bila s njim u braku više godina. Ma mučak. Stari jarac je škrt i ne vjerujem u priče da sve stvari koje nose njegove - "muze", uključujući Vlatkicu nisu same kupile. Enu je oženio par dana prije poroda, onako veliku s trbuhom do zuba. Sjećam se slika stana na Cvjetnom u Gloriji. A par dana kasnije...

Ee, Ena.... nisam sigurna da si to stvarno zaslužila.
Ali je bizarnost i način na koji si "otišla" bio veličine jedne dive...

Isto tako se ne može reći da Vlatkica ne uživa u finim autima, jelima, hotelima, skijanjima na "It" mjestima i slično. To joj ne mogu zamjeriti. Ako kao žrtvu mora biti sa starim jarcem - ok. Njen problem. No, tu je ona, a ne vjerujem u priče da je bila loša i zločesta prema maloj Lani, dala sve svoje srce. Pretpostavljam da je i maloj bilo koma kad je sve naprasno završilo spektakularnim izbacivanjem na ulicu (to isto smatram veoma barbarskim i ružnim činom jer tu Dikan nije izbacivao neku fuficu, već svoju, tada već višegodišnje zakonitu suprugu!) i odbijanjem bilo kakve pomisli da bi se mala nalazila sa bivšom pomajkom.

I sad finalno pitanje: u svim tim vozikanjima sa jahtama, tulumarenjima na moru i hvatanjima glumica - pičkica (doduše, možda mu se dotična bacila sama u krilo, tko bi ga znao) - gdje se sad tu nalazi dijete o kojem je Dikan svojedobno trubio u svim mogućim emisijama, uključujući vrhunac u kasnonoćnom dnevniku ili kako li se zove onaj okrugli stol kod Dijane Čuljak???

Odjednom mu mala smeta u ugodnom i seksi nabijenom ljetovanju, pa je malu ostavio dadiljama? Odjenom više mala Lana nije u njegovom interesu? Pa, zašto bi onda dijete bilo s ocem? Po svime što inače pratim tokom ljeta (sve ono "žuto" smeće za što inače nemam vremena ni živaca) on se sam, ili eventualno sam onim svojim sinom (navodno sklonim dečkima, hi hi) zabavlja već mjesecima....

A ni misu nisu organizirali za Enu....

Post je objavljen 27.08.2009. u 09:56 sati.