Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suptilnekontemplacije

Marketing

Nakon ljeta

Samim naslovom želim naglasiti da su godišnji odmori gotovi, mora i kokteli tjednima iza nas, a badići spremljeni u ladicu. Nekakvo posebno izvješće ovog ljeta nije potrebno, budući da smo ga provele relativno mirno i pristojno.
Ja s dečkom, a K s curama i dečkima. Osim nekoliko opsesivnih i uvredljivih napada Penisa na K, prigušenih razgovora u pivnici s Tiborom, preljubničkih avantura i ekstremnog seksa s Ringom, sa strane K, ne znam što bih više izdvojila.
S moje strane, nagrađen trud oko kvalitetno iskorištenog odmora, nešto para, a i muzike, sport, ljubavna simbioza i hedonističko kulinarstvo- sinonimi za osobno zadovoljstvo.

Nakon napornih sunčanih dana, osvježavajućih pivica navečer i kilometara bicikliranja polako se okrećem sjedilačkom načinu života, urođenoj mi i neizbježnoj lijenosti, pretjeranoj i potenciranoj gladi, i na kraju, mom mekanom, škripavom krevetu. Horizontala. Došlo je vrijeme da K opet postane čangrizava, nezadovoljna, debela i trula. Moj zadnji pokušaj otapanja sala završio je na tračnicama, bolno, krvavo i gnojno. Kile me vole i rado mi se vraćaju. Lijenost je znak da imam previše slobodnog vremena. Lijenošću se pridružuje glad i dosada. Nezadovoljstvo se rađa, naravno, iz čiste dosade, ali je isto tako potrebno da se psihički pripremim na nadolazeće obveze i izazove.

Toliko od mene, do čitanja!

Post je objavljen 26.08.2009. u 17:24 sati.