Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

153/365

Jeeij opet Zagreb :D NAT!
Opet vlak, fuj!
Ne volim putovati u Zagreb vlakom!
Pogotovo kad moram ustati u 5 u jutro -.-
No da, išle smo majka, sestra za društvo i ja, razlog putovanja.
Majka se brani time da ne zna po Zg-u vozit jer su toooolike gužve i da nam je vlak super. Bunila sam se, naravno. Al' kaj ću sad, zubi ne pitaju :D
Naime, išle smo mojoj ortodontici. Kul je teta, neka arapkinja ili nešto. Uglavnom, rekla je da ne trebam aparatić, da će mi se te male nepravilnosti same izravnati i neka ne brinem. Pa dobro, bolje za mene, neću trpit bolove :)
Poslje toga smo imali još preko previše vremena pa smo otišle malo šopingirati. Kupila sam majičicu na točkice koja mi dođe ko haljinica, crvene najlončice (naaaapokon!) i hlače. Zadovoljan sam, nadasve.
Još smo se malo prošetale zagrebom, ja sam fotkala malo (Nevil je sretan i voli me :D) i eto, krenule na stanicu.

Photobucket
Minutu kasnije su se ljubili, aww. Ak' ih poznajete, pozdravite ih ;)

Tad sam shvatila (na stanici, jel) da želim biti bekpeker! Al' totalno. Druge godine budem 18 i idem putovati ovak. Milijun ih ima na stanici i zaljubila sam se, nemrem to drugačije opisat :D Plus, super za mršavljenje :P

Doma smo došle oko 17h, kad ono, stigle dvije tete u posjetu. S njima smo potračali malo i ja sam odjurila vani s Č. Išli smo posjetiti Martinu koja je bila na operaciji nekih izbočina ili kaj to već je. Kod nje smo malo gledali televiziju i ja sam zaspala na 2minute, pa sam odlučila da je vrijeme da odem doma. I otišla sam. Došla sam doma, oprala zube i bacila se na krevet. Gud najt.

NADASVE UMORAN DAN!

Post je objavljen 25.08.2009. u 23:59 sati.