Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reformatus

Marketing

WEB STRANicA Reformirane Crkve u Hrvatskoj



Reformirana Crkva u Hrvatskoj otpočela je sa medijskim projektom, koji ima za cilj svjedočiti vjeru u Boga, donositi informacije, vijesti i osvrte. www.reformator.hr je službena stranica Reformirane kršćanske (kalvinske) crkve u Hrvatskoj, a osnivač je Crkva.

Web ima tri rubrike koje će se nadopunjavati (vijesti, priopćenja i osvrti, multimedija), te ostale koje će predstaviti Crkvu, ali se neće češće mijenjati (adresar, o nama s foto albumom, o reformaciji, linkovi). Urednički kolegij je subordiniran Sinodi, Sinodalnom vijeću i biskupu te artikulira stavove Reformirane Crkve. Odgovorna osoba je Endre Langh, biskup, a urednik i web designer je: Branimir Bučanović, pt. Urednički kolegiji čine: Lajoš Čati, ml. pt., Hajek Janoš, pt., Peter Szenn, pt., Jozef Arpaši pt., Daniel Hinšt, prez. te ostali suradnici.

Na ovim stranicama moći ćete pročitati i reakcije na različite dezinformacije i opsjene koje pojedinci, slabo upućeni ili zlonamjernici šire o Reformiranoj Crkvi, i kršćanstvu sa posebnim naglaskom na protestantizam ili preciznije kalvinizam.

Sve dobronamjerne kritike se primaju sa zadovoljstvom, zlonamjerne provokacije se ignoriraju. Potencijalni suradnici se mogu javiti svojim prilozima, komentarima i razmišljanjima, u skorije vrijeme se može očekivati otpočinanje rada Informativne agencije.

INFO GLASilo REFORMAtus
2009.© #14400


Post je objavljen 14.09.2009. u 00:00 sati.