Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nksolin

Marketing

Trener Balajić i stoper Juras nakon poraza u Suhopolju

Suhopolje - Solin 1:0

Solinjani su po mnogima neočekivano poraženi u Suhopolju, jer su na početku prvenstvene utrke svrstani među klubove koji će se boriti za gornji dom na drugoligaškoj tablici. Po izvještajima Solinjani nisu oduševili, na početku utakmice propustili su nekoliko prilika a u drugom dijelu primili pogodak, koji ih je primorao na tužan povratak u Solin i pripremu za iduće kolo kada će u derbiju ugostiti Hrvatskog dragovoljca.
- Poslije utakmice moram kazati da je bila realnost neriješen rezultat iako su domaćini ukupno bili bolji nisu imali tako izglednih prilika. Mi smo propustili nekoliko zicera na otvaranju utakmice, koje je bilo teže promašiti nego pogoditi. Pobjedonosni pogodak domaćina je na neki način pojedinačna akcija strijelca i precizan udarac s preko dvadeset metara gdje naš dobri vratar Višić bio nemoćan. Nakon toga mi smo preuzeli terensku inicijativu ali jalovo u završnici. Još ću jednom ponoviti, očekujem i tražim bržu i tečniju igru. Vjerujem da to možemo napraviti već u subotu protiv Dragovoljaca, jednog od glavnih favorita za naslov - rekao je trener Stipe Balajić, te je dodao:
- S vježbanjem po posebnom programu su počela i dvojica oporavljenih mladih braniča Igor Čerina i Milan Mičić, koji su nam itekako potrebni u kvoti do 22 godine.
Jedan od boljih u momčadi Solina u Suhopolju stoper Ivan Juras nije zadovoljan, te veli:
- Priželjkivani rezultat možemo jedino ostvariti većim zalaganjem, profesionalnijim pristupom i tečnijom igrom, što je po mom uvjerenju izostalo u Suhopolju. Kad se izborimo i osvojimo loptu malo se igrača nudi, te smo prisiljeni napucavati i izbivati nasumice loptu i ponovno se za nju boriti. Sasvim drugačije i bolje to štima na treninzima, znači možemo. Prvi popravni ispit je već u subotu protiv Dragovoljaca, svjesni smo svi važnosti utakmice jer nakon toga slijede dva gostovanja - zaključio je Juras.

Post je objavljen 26.08.2009. u 12:06 sati.