Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

U Livornu danas aktualni dolasci, ali i odlasci igrača

U ove posljednje dane prijelaznog roka neke ekipe su nastavljaju pojačavati, ali i dobro zarađivati prodajom određenih igrača.

Livorno je danas dobio dvostruko pojačanje. Nelson Rivas, Kolumbijski defanzivac iz Intera, te Brazilac Mozart iz Palmeirasa su nova pojačanja Livorna. Rivas je stigao na posudbu u "amaranto" , odnosno u Livorno, dok je Mozart, koji je u Italiji već igrao u Reggini, potpisao ugovor na dvije godine. Alessandro Diamanti, 26-godišnji fantasista je u isto vrijeme napustio redove Livorna. On je potpisao ugovor sa West Hamom, te tako nakon dvije uspješne sezone provedene u gradu na Sredozemnom moru karijeru nastavlja u Londonu.

Thomas Pichlmann, Austrijanac koji igra u Grossetu na poziciji napadača, mogao bi sutra da postane članom Salernitane.

Sampdoria je danas proslijedila dvojicu igrača na posudbu. Paolo Sammarco, defanzivni igrač se seli u Udinese, dok napadač Mattia Mustacchio ide u redove Ancone.

Francesco Flachi, 34-godišnni napadač je novi igrač Brescie. Flachi, koji je ranije sa uspjehom nastupao za Fiorentinu i Sampdoriu je u Bresciu došao kao slobodan igrač. Treba reći da je Flachi iza sebe imao i afera sa kokainom, te je jedno vrijeme bio suspendiran od strane talijanskog saveza.

Falque Silva Yago, mladi vezni igrač koji je u vlasništvu Juventusa, posuđen je Bariju. 19-godišnjak će sutra već biti na raspolaganju treneru Barija Giampieru Venturi, a odabrao je da nosi broj 6 na dresu.

Daniele Dessena je novi igrač Chieva. Sampdoria je dala na posudbu ovog mladog veznog igrača, a on će već sutra startati sa treninzima u žutom dresu.





Post je objavljen 25.08.2009. u 22:51 sati.