Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

151/365

Lollobrigida

Photobucket

Slušam ih već dosta dugo, fora su mi, treš totalno, nema takvih kod nas puno (ako ih uopće i ima.. um da) i kad sam čula da će biti na Španciru ove godine, mojoj sreći nije bilo kraja !

Trebalo je ići nas petero, a na kraju išli samo dvoje. Mi, pravi fanovi :D
Jedna je bolesna, jedna je otišla prije, jedna ne znam. Dobro, s trećom smo se tam sreli tak da ono, bar nešto.
Prvo sam na kolodvoru u Čku morala čekati Č-a, pa je došao D s kojim sam malo pričao, a isto je išao u Vž. I stiže Č! Napokon! Super je to kaj nije zakasnil :)
Krenuli smo, pun vlak. Curice (jesam, svjesna sam da izgledam mlađe od njih -.-) idu na Lollobrigidu i vidjeti onog seksana iz Vatre. Pun vlak, dakle.
Dobro, nije bed. Stižemo, idemo sve okolo do Starog grada kako bi izbjegli gužvu u gradu. Srećemo poznate ljude (a idem u školu tamo, kaj drugo?) i tak. Odmah smo krenuli prema tam jer je M javila da čuva mjesta u prvom redu. Jehouu! Prvi red, di ćeš bolje :D
Lollobrigida girls su kasnile, a mogle su svirati do 21h sam tak da koncert nije trajao ni sat vremena. Al' je bilo kul. Došle su obučene u časne sestre, a dečki u svećenike :D
Poslje su se svukli u tigrasto, ou jea :D Totalno kul!
Poslje koncerta sam se srela s totalno kul ljudima koji su me digli i prestrašili, i ja sam morala cviliti.
Malo smo ostali na Vatri, koji zapravo nisu ni toliko loši. M se slikala s Idom, pizdica :D A mi smo ju zvali, al' je rekla da dođemo za sat vremena jer je kao na večeri, pa smo se otišli špancirati. U pola 12 nam je išao zadnji vlakić tak da nam nije ostalo nekaj vremena al' oke..
Na putu do stanice smo opet sreli zbunjenog D-a :D
A na stanici kaos, sve puno Čakovčanaca. Totalno su ono, nadasve :D
U vlaku je neka curica povraćala, fuj fuj. Alkohol - fuj fuj!

I oču fotkati opet s mojim Nevilom, toliko dugo već nisam (ako izuzmemo ovo za projekt) da boli :(

Post je objavljen 23.08.2009. u 23:59 sati.