Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojejednoumomzivotuvrijedno

Marketing

Optimizam je zakon.!

Ovako. Ja sam se odlučila izdvajati u tužnoj, bijednoj hrpi ljudi, koji jednostavno traže izliku kako ne cijeniti život. I ne žele se prepustiti optimizmu. Već samo žele biti bijedni, nesretni bla bla bla. Boooring.! Niste mi zanimljivi više. Baš ste emasti. Samo jednom se živi. I budite sretni što uopče imate to što imate. Stvari se mjenjaju. Prijatelji odlaze. Ali život ne staje zbog nikoga. Treba naći način kako to preboliti i nastaviti sa životom. Ludovanjeem. Weee.
Uživajte u mladosti.Ako to ne učinite, kasnije će te požaliti. Promatrajte malo druge ljude na ulici. Neki imaju hrpu problema na svojim leđima. Jednostavno, problemi nalijetaju na njih poput pčela na med. xD.
Bilo bi dobro da se zabavite dok se to još vama nije dogodilo. A ne tugovati za tkz. "ljubavi" s kojom ste hodali dva mjeseca. Kmečč, kmečč. Otišla je moja ljubav. Više nikad neću voljeti. Da, da. Jednostavna tinejđerska ljubav.Baš vas ne volim. Idete mi na živce. Znam da nije sve tako bajno. Ali mislim da kod vas nema nekih problema kao u drugim dijelovima svijeta. Budite ponosni na to što imate. Možda kasnije nečete imati baš ništa od toga. šta čete onda.???

By: Ivčii__

Pusa =)))



Post je objavljen 22.08.2009. u 17:33 sati.