Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigg

Marketing

Exkluzivno: Lambaša ljubi Sanaderov trbuh


EXKLUZIVNO! SENZACIONALNO! Na pomolu nova ljubavna afera, nastupa sraz između svijeta politike i svijeta show businessa.

Jučer u smiraj dana pred dubrovačke zidine uplovila je javnosti već od prije poznata 18 metarska Buljubašićeva jahta „Malo vitra“. Kao i već početkom ovog ljeta, na jahti se nalazio bivši premijer i predsjednik HDZ-a Dr. Ivo Sanader. Dobro upućeni čitaoci znaju kako je prošli tjedan Dr. Sanader, nakon duljeg bezuspješnog liječenja od legionele te ozljeda anusa prouzročenih nasilnim pokušajima uvlačenja od strane aktualnog ministra zdravstva Dr. Milinovića, zatražio drugo liječničko mišljenje. Specijalno za tu svrhu, a na račun poreznih obveznika, iz SAD-a je doveden Dr. Gregory House, predstojnik Odjela za dijagnostičku medicinu na Princeton-Plainsboro Teaching Hospital. On je neprijeporno ustanovio da se u slučaju Dr. Sanadera ne radi o legionarskoj bolesti, već je u pitanju teži oblik encefalitisa, pa nema nikakvog razloga da bivši premijer ne nastavi i dalje normalno funkcionirati, kao što je činio i svih ovih godina do sada. Odmah po primitku ove optimistične dijagnoze Dr. Sanader je odlučio nastaviti naprasno prekinuto ljetovanje.

No, ono što su prolaznici vidjeli pri pristajanju jahte „Malo vitra“ nisu očekivali ni najsmjeliji politički analitičari, kao niti dobri poznavatelji showbiz scene. Na jahti se nalazila Dolores Lambaša koja je obnaženih grudiju skakutala oko Dr. Sanadera, očigledno u dobrom raspoloženju. Na stolu je stajala otvorena boca šampanjca i dvije čaše, a par je bio vrlo očigledno prisan. U jednom trenutku čak je uočeno kako Dolores Lambaša u šaljivom tonu cjeliva trbuh Dr. Sanadera. Izgledalo je kao da novopečeni par nije niti malo uzrujan pažnjom prolaznika, što se nije moglo reći za tjelohranitelja pjevačke dive i višestruke dobitnice nagrade Grammy Beyonce, koji je iznerviran činjenicom da na njega više nitko ne obraća pažnju istukao dvije penzionerke što su se vraćale s peškarije. Nakon dvadesetak minuta ljubakanja i najnježnijih dodira Dr. Sanader odlučio je potražiti osvježenje u moru i elegantnim je skokom na glavu zadivio grupu japanskih sudaca međunarodnog olimpijskog odbora specijaliziranih za skokove u vodu, a koji se tu također slučajno zatekli. Iz pouzdanih izvora saznali smo da je baš vještina skakanja u vodu na glavu i privukla nestašnu Dolores, jer se pokazalo da je njen prethodni ljubavnik vrlo deficitaran na tom području. Za očekivati je da će s Dr. Sanaderom Dolores biti puno sretnija, budući da je on poznat kao iznimno čvrst političar, kako u svom stilu vođenja tako i u svemu ostalom, no ono što možda baca malu sumnju na budućnost veze jest dosadašnje iskustvo cijele javnosti po kojem bivši premijer ponekad zna u najvažnijem trenutku ostaviti nesvršen posao i pobjeći glavom bez obzira.

Zanimljivu nadopunu ovoj priči predstavlja i za sada samo na pola provjerena informacija kako su bivši Doloresin dečko Frano Lasić i premijerka Jadranka Kosor u strasnoj ljubavnoj vezi. Naime, u početku se sumnjalo da je Frano u vezi s Renatom Sopek, s kojom je često viđan, ali se pokazalo da je Renata tu bila samo posrednica. Budući da je ona Jadrankina fitness trenerica, a Franu Lasića poznaje još otkad je s vrtićem došla u posjetu njegovom staračkom domu, odigrala je svojevrsnu „match making“ ulogu i sada sa zadovoljstvom uživa u sreći zaljubljenog para.

Neočekivano, na sva ova zbivanja Crobex je reagirao izuzetno povoljno. Jučerašnje trgovanje završeno je sa sedam postotnim rastom u odnosu na dan prije i nadprosječno visokom likvidnošću. Upitan za mišljenje, glasnogovornik zagrebačke burze Željko Kardum izjavio je kako je pozitivan skok rezultat optimizma na tržištu koje je nastalo uslijed spoznaje da se politička elita polako okreće od ekonomije i svoj fokus stavlja na afere iz showbiz svijeta. Očekuje se da bi takav trend mogao značajno smanjiti, a možda i u potpunosti ukloniti uplitanje Vlade u ekonomiju države, što će u konačnici rezultirati procvatom i naglim razvojem svih segmenata privrede. S druge strane, hrvatski ministar financija Ivan Šuker izjavio je kako je skok burze rezultat vladine fiskalne politike te da je da ga je on predvidio još u trećem kvartalu prošle godine.

Čitajte exkluzivno u idućem broju: Strastvena ljubav između Thompsona i slovenskog premijera Boruta Pahora: „Naša ljubav ne poznaje granice“.



Post je objavljen 21.08.2009. u 15:57 sati.