Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

2. HMNL - sjever u sezoni 2009.g./2010.g.

--- Kao što znamo u prošloj sezoni 08./09. skupina Sjever u seniorskoj konkurenciji MNK "Krešo"(Krapina) bio prvak i kroz kvalifikacije ušao u 1.HMNL na što mu čestitamo. U natjecanju Mladeži prvaci skupine Sjevera su osvojili prvenstvo Hrvatske u konkurenciji Juniora MNK"Petrinjčica"(Petrinja) , a u konkurenciji Kadeta MNK"Petar"(Zagreb) iskrene čestitke.

---- Kakva će izgledati liga u 09/10 sezoni i tko će nastupati još neznamo , navodno produžen je rok prijave. Od prošle sezone su ostale samo sedam momčadi (Zapad,OVB,Sokoli,Zagreb1,Jastreb,Foteks i Petar) i neznamo dali su se sve te momčadi prijavile za sezonu 09/10.g.
---- Prvak MNK"Krešo" se plasirao u 1HMNL
---- Prošle sezone su odustali od natjecanja (u toku prvenstva) četri momčadi (Martinovka,Zagreb 92, Orkan i Puljić) i po propisima nemaju pravo nastupa u sljedećoj sezoni u 2. ligi .

Sada 2.HMNL - sjever ima samo sedam klubova a neznamo dali se je još koji novi klub prijavio za natjecanje koji ispunjava uvjete za natjecanje.

--- Navodno se priča da će nastupati (Puljić i Orkan) makar su prošlo prvenstvo odustali od natjecanja ,a upitan je nastup (Zagreb1) zbog financija, dok sigurno Martinovka i Zagreb 92 neće nastupati.

Post je objavljen 15.08.2009. u 12:00 sati.