Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lucygirl

Marketing

.It's a beautiful day.

Jako mi je zao sto vam se nisam javljala, ali bila sam na moru i pola ljeta mi je internet bio u kvaru tako da jednostavno nisam bila u mogucnosti. Ugl. bila sam u Zadru i Rovinju pa na jedrenju. Bilo je super! Nista se posebno nije dogodilo. Cijelo ljeto samo sam citala knjige (saga Twilight) po neznamkojiput. Ali sad sam konacno pukla. Totalka. Sanjam svaku vecer, ...hahaha. ali puno je bolje od one bijedne poruke koju mi je poslao Jacob. Gledala sam neki novi video koji mozete pogledat na blogu .http://n-e-w-m-o-o-n.blog.hr/. (ne mogu stavit link zato sto je ovaj blog preglup da bi mi to omogucio). To je nesto najsavrsenije od svih trailera koje sam dosad gledala...pogotovo onaj dio kad Jacob ude Belli u sobu i zagrli ju.

Ugl.kod mene nista novo. Osim sto sam zarko zeljela na koncert U2-a ali nisam isla. Tata je bio i zvao me pa sam slusala pola koncerta preko mobitela.hahahaha.


Bila sam i na premjeri Harry Pottera. Film je predobar. Iako pola toga su promjenili, skroz je drugaciji od knjige. Ali ipak ja sam ogroman fan Harry Pottera tako da vam ne mogu objektivno reci nista o tome.

Ugl. Odbrojavajte dane do premjere new moona, nemojte razmisljati o tome da je uskoro pocetak skolske godine i budite sretni.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 19.08.2009. u 22:39 sati.