Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

MNK "Martinovka" odlučila da ne nastupa u sezoni 09./10.g.

Uprava kluba je odlučila da ne nastupa u sezoni 09/10 . Kao što znate prošle sezone smo odustali od natjecanja poslije prvog dijela prvenstva sa seniorima a sa juniorima i kadetima nismo niti započeli prvenstvo, razlog odustajanja i nenastupanja juniora i kadeta, je bilo nekvalitetno vođenje lige od strane povjerenika lige i stegovnog suca. Tražili smo da se te osobe smjene ali nije u potpunosti udovoljeno našim zahtjevima. Smjenjen je samo stegovni sudac a povjerenik je ostao isti i to je razlog zašto se nismo prijavili za natjecanje u sezoni 09/10.
Nadamo se da će Hrvatski nogometni savez(Komisija za mali nogomet) uvidjeti svoju pogrešku. Sve dok ta osoba bude Povjerenik naš klub neće se prijaviti za natjecanje u toj ligi.
Nadamo se da će biti pokrenuta liga unutar Zagrebačkog nogometnog saveza (županijska liga) u koju bi se prijavio za natjecanje naš klub. Na potezu je Povjerenstvo za mali nogomet ZNS-a njezin predsjednik Z.Milić koji je prilikom preuzimanja dužnosti izjavio da će u roku dvije godine pokrenuti Zagrebačku malonogometnu ligu ZNS-a .

Post je objavljen 14.06.2009. u 12:00 sati.