Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Korisne informacije za koncert u Budimpešti

Zahvaljujući obožavatelju hr možete pročitati korisne informacije za koncert u Budimpešti ako planirate tamo ići.

U Eventim Ticket Shopu u Berislavićevoj 13 u Zagrebu postoje ulaznice za Budimpeštu! Možete kupiti bronzu i silver!

Nadam se da sam vam redovnim obavijestima pomogao da nađete ulaznice, prijevoz...

Kincsem Park je hipodrom s dugom poviješću, a natjecanje trkaćih konja je uvijek bio popularan sport u Mađarskoj. Posljednjih nekoliko godina je renoviran. Prostor od 84 hektara nije puno udaljen od centra grada, ovog puta je po prvi put korišten za koncertni događaj! Postoje tri kategorije ulaznica za stajanje, bronza, silver i golden i dio za sjedenje u tri kategorije uključujući i VIP.

Postoje dva ulaza za koncert, A1 i A2, svi će ući u te ulaze, a nakon njih će biti ulazi za određene kategorije ulaznica. Svaka kategorija će imati poseban dio za ulazak, da se izbjegne velika gužva...

Na javnom prijevozu je moguće da će biti gužve zbog mnogih radova u gradu. Možete koristiti buseve, trojelbuse, tramvaje, te tri metro linije. Najlakši je način ići linijom metro 2 (crvena linija) za pravac na Örs Vezér Tere te izaći na Pillangó utca. Nakon što izađete imate 10 min pješke do koncerta. Znakovi će vam pomoći gdje se nalazi mjesto održavanja koncerta.

Nakon koncerta, cijela cesta Albertirsai će biti zatvorena, a zadnji metro odlazi u 23:21. Postoji i drugi način kako doći do centra grada. Željeznička stanica je jako blizu Parka, koja će vas odvesti do Western Train Satiton, Nyugati Pályaudvar. Kada dođete na to mjesto možete ići gdje vam srce poželi bez ikakvih problema.

Održat će se dva velika partija - prvi je 'Candy', koji je bliže, a nalazi se na Roosevelt tér 7-8, ulaz na party košta oko 13 eura. Drugi party je 'Placc', poprilično je dalje od koncerta, nalazi se na pored National Theatrea, a cijena je 4 eura.

Prijevoz na koncert - sve informacije: http://madonna.blog.hr/2009/08/1626587684/nema-naslova.html



Post je objavljen 19.08.2009. u 09:53 sati.