Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

Summer of '09, part two

TuTu je bio fantastičan, a kakav bi i drugačiji bio kada si dva metra od ekipe koja je okupila tisuće.

u2


Pravi odmor je bio u metropoli na tih nekoliko dana. Apsolutnoništa ne raditi, samo odmarati mozak, tu i tamo umoriti tjelo kopanjem vrta, no samo da bi se još bolje odmorilo poslije, ma divota. I onda spektakl. Prvi delirij je bio već na Snow Patrol i Chasing Cars. Da ne velim kako sam prvi puta u povijesti nekoga ja zagrlio na koncertu. Hm, heb ga, izgleda da sam za svaki koncert koji sam pohađao, a nije ih bilo puno, bio solo. Uglavnom, nitko nepoznat nije bio, samo frendica koja je stajala direkt na ogradi a u pitanju je bila With or Without you. Dotična je također akterica događaja na kraju idućeg odlomka.

Zanimljivih ljudi ove godine. Najveći kuriozitet je definitivno bila priča o tome kako se jedna gospodična javlja na telefon i za vrijeme seksa. Razlog - a što ako netko zove da je netko umro? Moj odgovor je bio da onda može zaboraviti na orgazam. Drugi par opanaka što se tiče ljetnih avantura i romansa jest internet. Što kada se ista produži jer ste se upoznali preko žice i sad bi bilo čudno i da ne kažem nepristojno samo tako prekinuti? Srećom to nije moj problem, ali to nije ništa novo jer su telefoni, da ne kažem pisma, postojala odavno. No dogodio mi se tipično muški trenutak sa najboljom prijateljicom koji sam uspješno izbjegavao ovih godina. Trčasmo po plićaku sa fiks idejom o vodenom fitnessu, okrenuti jedno prema drugome, ja u rikverc ona normalno. I gdje će ti pasti pogled nego na svu raskoš njenog ženskog tjela, dio gornji. "Alo, oči su mi gore!" je bilo neizbježno.

Danas počinjem raditi. Ugh. No raduje me odlazak u Dubrovnik ovu nedjelju i povratak u srijedu. Tko zna što će sve biti, no znam da ću ostati bez glasa. Moje prve Dubrovačke ljetne igre, moj drugi odlazak tamo. Jooooj, kako je bilo dobro družiti se sa danas poznatim facama. Kako je svijet čudan, jedan dan si maturant, a drugi dan si poznata voditeljica. Naravno, nisam ja u pitanju, ali i ja ću jednog dana biti voditelj... treće smjene u tvornici toalet papira. No, poznate face danas nije teško upoznati, pogotovo jer je velika mogućnost da ćeš odrastati u susjedstvu jedne ili se školovati sa istom. Tako je jedno kasnonoćno opijanje u Omišu financirala jedna naša poznata pjevačka/glumačka zvijezda moćnog glasa a isto i stasa.

O da, kad smo kod pjevača nisam zaboravio Jasona Mraza, samo obratite pažnju na idući post.

Pozdravno, Ribac


Post je objavljen 18.08.2009. u 12:15 sati.