Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Berlusconijev trofej : Milan - Juventus 1 : 1 , 6 : 5 penalima

Večeras je na San Siru u Milanu odigran tradicionalni Berlusconijev trofej, koji se obično odigrava prije početka prvenstva. Slavio je Milan, i to nakon izvođenja penala. U regularnom dijelu utakmica je završila 1 : 1. Strijelci : Diego za Juventus u 28. minuti uz pomoć Thiaga Silve koji je skrenuo njegov udarac prevarivši golmana Milana Storarija, te Pato u 68. min. za Milan. U seriji penala za Juve promašio Thiago, a golove dali Trezeguet, Felipe Melo, Marchisio i Amauri, dok su golove iz penala za Milan postigli Pirlo, Ronaldinho, Borriello i Inzaghi. Inače, u regularnom dijelu nedosuđen očigledan penal za Milan zbog igranja rukom Legrottagliea. Pirlo u 17. min pogodio stativu sa 30 metara. U redovima Juventusa odlična predstava Brazilca Diega.
Početni sastavi izgledali su ovako : MILAN (4-3-1-2): Storari; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Huntelaar, Pato. Trener : Leonardo.
JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; Grygera, Cannavaro, Legrottaglie, Salihamidžić; Marchisio, Felipe Melo, De Ceglie; Diego; Trezeguet, Iaquinta. Trener : Ciro Ferrara.

Jedna vijesti iz Calciomercata : Fiorentina ustupila dvojicu svojih igrača Gallipoliju. Defanzivni igrač Massimiliano Tagliani (20) i napadač Piergiuseppe Maritato (20) već sutra se priključuju ekipi iz Salenta, odnosno Gallipoliju.


Post je objavljen 17.08.2009. u 22:57 sati.