Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Novi vlasnik Barija stigao u grad pozdravljen od preko 2000 Ultrasa

Tim Barton, vlasnik kompanije JMJ Holding Company, koja je inače iz Texasa, danas je doputovao u Bari. Na aerodromu Palese dočekalo ga je više od 2000 navijača Barija sa pjesmama, pirotehnikom i koreografijom. 46-godišnji Barton se zahvalio na toplom dočeku, i rekao da će se aktivirati u Calciomercatu tek od 1. mjeseca 2010. godine.

Nekoliko novosti iz Calciomercata : Ništa zasada od prelaska Franca Semiolija iz Fiorentine u Sampdoriu. Razlog tomu je neslaganje u cijeni odštete za Semiolija između Giuseppea Marotte, direktora Sampdorie, i Pantalea Corvina, sportskog direktora Fiorentine.

Inter želi po svaku cijenu u ove zadnje dane prelaznog roka dovesti u svoje redove Julia Baptistu, napadača Rome. Zauzvrat, Inter bi ekipi iz glavnog grada dao Ricarda Quaresmu.

Gallipoli je od Padove danas kupio Alexa Pederzolia, veznog 25-godišnjeg igrača. Do početka prvenstva ostalo je još 4 dana, a ekipa iz regije Salento mora tek formirati ekipu za zahjevnu sezonu u Serie B.

Fabrizio Grillo, 22-godišnji vezni igrač Arezza, od danas je postao članom Crotonea.

Francesco Bolzoni, 20-godišnji vezni igrač u vlasništvu Genoe, danas je posuđen Frosinoneu.

Novosti za navijača ACF, odnosno Fiorentine : Munoz iz Boca Juniorsa bi trebao doći narednih dana u Firenzu. Ostalo je samo razliku ponude Fiorentine ( 1 milijun Eura ) usuglasiti sa potražnjom argentinaca ( 1 250 000 Eura ). Nastavlja se potraga za desnim bočnim igračem. Lorenzo De Silvestri sigurno napušta Lazio, a za njega konkuriraju Fiorentina i Juventus. Alternative De Silvestriju su Jonathan iz Cruzeira i Cassetti iz Rome. Corvino se nada dovesti Mirandu iz Sao Paola, ali i Salvia iz Lanusa.

Post je objavljen 17.08.2009. u 19:34 sati.