Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kurcozeljna

Marketing

Davno nestala čednost

Davno je bilo kada sam izgubila svoju čednost. O godinama nećemo, ali nisam ni punoljetna još bila, kada sam otišla sama na ljetovanje sa prijateljicom.
Sjedile smo tako na molu, kad nam je prišla grupica dečkiju, vidljivo starijih od nas, koje smo znale iz škole. Prijateljica je otišla malo dalje sa jednim od njih, dok je meni prišao zgodan, preplanuli mladi muškarac, jakih ruku, crne poluduge kose,i prodornog pogleda. Gutao me pogledom, zavodio riječima...

U jednom trenutku kao da više nisam bila ja; grubo me zgrabio za kosu, nestrpljivo strgnuo svu odjeću sa mene, dok sam se opirala, pokušavala sačuvati svoju nevinost i principe kojih sam se do tada držala. Njegovi prsti su plesali po meni kao hobotnice, nije mirovao dok nije uspio doći do mojih gaćica. Tada sam posustala i podala mu se, počele su se ostvarivati moje skrivene fantazije - dirao me tamo gdje nitko do tada nije, istraživao skrivena mračna mjesta. Nije mi bilo bitno što smo na otvorenom, što je tek sumrak i poneki prolaznik u blizini.
Lizao me hrapavim jezikom po cijelom tijelu, od ušnih resica, preko vrata, grickao mi bradavice, paralelno gurnuvši prste u moju pičku.
Kada me obradio prstima, spustio se dolje i pohotno sisao moje sokove, igrao se mojim klitorisom nježno pa sve žešće, gurao mi jezik u anus... Kurac mu je bio napet, u punoj snazi i spreman za akciju, spreman da me izjebe dok se ne raspadnem. Tada mi ga je gurnuo u grlo i stao me jebati u usta dok nisam shvatila i preuzela vodstvo.

Svidjelo mi se. Doživjeti prvi put neopisivi užitak, širiti noge i micati tijelo u ritmu sa Njim, osjetiti kurac u sebi, po svuda.... Drhtala sam od zadovoljstva.
Napokon je legao rinuo ga u mene svom snagom. Osjetila sam kratku oštru bol, ali nakon nje je uslijedilo predivno zadovoljstvo.
Jebao me divljački svojim velikim napetim kurcem, stenjao od užitka, dok ja nisam mogla doći do zraka. Osjetila sam ga duboko u sebi, nisam htjela da prestane sa svojim iživljavanjem. Nabijao se u mene kao da mu život o tome ovisi, a njegova muda su me draškala po međici.
Kada se ispraznio po meni, i sve bilo gotovo, bila sam pod neopisivo snažnim dojmom; jebačine, njegovog kurca, reakcija moje pičke koje nisam niti mogla zamisliti u dotadašnjim fantazijama....

Divljački i bez milosti oduzeo mi je svu čednost, oduzeo mi nevinost, a ja sam tada postala ono što jesam - pohotna nezasitna žderačica nabreklih kuraca.



Post je objavljen 17.08.2009. u 16:04 sati.