Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/awesome

Marketing

uskoro i skola brrrrrrr....:(

Evo sjedim ovdje na novoj stolici i razmisljam sto napisati....Hocu pisati o Usainu Boltu...luðaku koji je brzi od formule na avionskoj pisti. Ili mozda o za sada veoma popularnoj sponzorushi inicijala DL....(da da znate o kome se radi).

No dobro, za tri tjedna pocinje skola i buduci da sad krecem u treci razred gimne, poceo sam citati lektiru...da dobro ste procitali....èitam lektiru dok sam jos debelo u odmoru.
Ali svatko tko je isao u treci gimnazije za da je za lektiru zadano oko 2 000 000 000 000 000 stranica.....I da mozda se pitate zasto jednostavno ne skinem lektiru sa interneta, ali ja sam u jednoj od nesretnih generacija koja pise drzavnu maturu i moralna (proklet bio i moral) mi strana govori da moram procitati lektire...barem one vazne...

No dobro necemo o skoli....Ali samo zelim vladi poruciti: Jevem vam mater sta nam nedate knjige...OK sad je dosta o skoli...(Ali priznajte, nedostaje vam druzenje pod odmorom i dopisivanje pod satom i te strvari)

Kako sam nedavno dobio igru Call of Duty 4 (najbolja igra ikada napravljena), i kako su mi svi frendovi na moru, vecinu vremena provodim na multiplayeru.

Stavit cu superhotextrainfra link za obaranje Guinnesovog rekorda za domino...ali ne bilokakav domino, vec madrac-domino...pogledajte


madrac-domino

Konacno je poceo i NFL (national football legueaueuau), najveca liga americkog nogometa na svijetu....GO JETS!!!
I bash je to danasnja ISD: NFL.com...stranica na kojoj mozete saznati skoro sve o najboljem sportu na planeti.

Jos cu postavit jedan link za trailer filma The Goods i to je to od mene za danas..

Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzžzzzzzzzzzz

Post je objavljen 17.08.2009. u 15:37 sati.