Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Sljemenski krug - malom


GPS track prelaska Medvednice 16.08.2009. na maloj plavoj


Jučer sam uspio ignorirati zov Medvednice. Nisam otišao u Topusko na polumaraton niti na Single Adventure Race. Jedino sam se natjerao da otrčim krug oko Jaruna. Motivacija mi je bila slaba.

Danas je priča malo drugačija. Snažan zov Medvednica me je privukao i želio sam tu radost podijeliti s malom.
Krenuli smo dosta kasno, nešto prije 10 sati. Prvo od Trešnjevke preko grada do parkinga na Bliznecu, onda sljemenskom cestom do Gelendera. Moram spomenuti da sam do Gelendera prestigao 11 biciklista, svi na MTB, a prestigla su me trojica, svi na specijalkama! Na Gelenderu sam popio crno Velebitsko pa nastavio preko Puntijarke i Hunjke prema zagorskoj strani. Ovo mi je prvi put da sam otišao dalje od Hunjke. Prvo što sam primjetio je kvalitetniji asfalt s manje rupa. Cesta ima manje zavoja i lakše je voziti po njoj. Spomenuo sam da mi je nelagodno spuštati se većom brzinom od 45 km/h. Na zagorskoj strani sam u jednom trenutku išao brže od 60 km/h. To govori o kvaliteti ceste.
Spustio sam se do mjesta Pila.Tamo ima lijepih i velikih imanja. Dolaskom u Strmec (Stubički) produžio sam prema Stubičkim Toplicama, umjesto da sam skrenuo prema Kraljevom Vrhu. Na maloj je taj povratak bio brz. Na ovom dijelu je bilo uspona. Nakon prolaska Kraljevog Vrha slijede Gornja Bistra, Oborovo, Poljanica, Bukovje, Novaki, Jablanovec, Ivanec i Zagreb. Povratak po Aleji Bologne je bio najopasniji dio puta. Nakon povratka istezanje i zadovoljstvo.

Distance: 76,6 km
Time: 03:46:46
Avg pace: 02:58 min/km
Avg HR: 130
Max HR: 164

Iz nepoznatog razloga mjerač kadence je otkazao, no, sredit ću to.


Post je objavljen 16.08.2009. u 21:09 sati.