Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Rezultati večeras odigranih utakmica 3. kola kupa Italije

Večeras su odigrane skoro sve utakmice 3. kola kupa Italije. Evo postignutih rezultata :

Cittadella - Ascoli 2 : 1 , nakon produžetaka ( Strijelci : 0-1 Pesce 50. min, 1-1 Pettinari 84. min, 2-1 Ardemagni 117. min. )
Catania - Cremonese 1 : 0 ( otočani teže nego što se očekivalo savladali trećeligaša iz Cremone. Utakmicu odlučio Giuseppe Mascara u 44. min. )
Brescia - Reggina 0 : 1 ( utakmica između dva pretendenta za ulazak u Serie A u novoj sezoni odlučena golom Fabia Brienze u 26. min. )
Palermo - Spal 4 : 2 ( "rosanero", odnosno rozo-crni nakon primljenog gola ubacili u višu brzinu, te savladali trećeligaša iz Ferrare. Strijelci : 0-1 Laurenti 21. min, 1-1 Miccoli u 33. min, 2-1 Miccoli u 35. min, 3-1 Simplicio 52. min, 4-1 Cavani 71. min, 4-2 Arma 80. min. )
Chievo - Mantova 3 : 0 ( "mussi che volano", odnosno "leteći magarci" kako je nadimak Chieva savladali ekipu iz Lombardije golovima Erjona Bogdanija u 48. min, Sergia Pellissiera u 81. min., te Simonea Bentivoglia u 90. min. )
Ancona - Lumezzane 2 : 3 ( trećeligaš Lumezzane nastavlja da izbacuje drugoligaše iz kupa Italije. Nakon što je samljeo Gallipoli sa 6 : 0 večeras nastradala Ancona, i to na svome terenu. Golove za goste koji su konstatno dolazili u vodstvo postigli Pesenti, Lauria i Marconi, dok su za Anconitane strijelci bili Gerardi te Mastronunzio. )
Bologna - Frosinone 0 : 0, igraju se produžeci ( utakmica je inače odigrana u Ravenni )
Cesena - Atalanta 0 : 1 ( Atalantini teško došli do pobjede na stadionu Dino Manuzzi u Ceseni. Pobjedonosni gol postigao igrač mlade talijanske reprezentacije, a porijeklom Poljak, Robert Aqufresca u 85. min. )
Bari - Empoli 1 : 1, igraju se produžeci. ( Strijelci u regularnom dijelu Francesco Lodi u 34. min za Empoli, a Gaetano Greco u 38. min za Bari. )

sutra se sastaju :

20 h Triestina - Cagliari ( gosti u dosta oslabljenom sastavu, nedostaju Ragatzu, Pisano, Biondini, Parola, itd. )
20.30 Napoli - Salernitana ( derbi susjednih gradova, Napoli - Salerno udaljeni 50-ak kilometara, predviđa se 40 000 gledatelja na San Paolu )
20.30 Sampdoria - Lecce ( u napadu "doriana standardan duet Cassano - Pazzini. Za Cassana ovo posebna utakmica, jer igra protiv ljutih rivala iz Leccea (( Cassano je rođen, te je igrao za Bari, a najljući rival Bariju je Lecce, iz iste su pokrajine ))
12. 11 u 15 h igraju Siena - Grosseto.

Odigrano sinoć, o čemu je bilo pisano u prethodnim postovima :

Parma - Novara 1 : 2
Sassuolo - Verona 2 : 0
Livorno - Torino 2 : 0

Večeras odigrana i jedna prijateljska utakmica, i to u Montepulcianu, mjestašću u pokrajini Toscana. Sastali su se Siena i Arezzo, a pobjeda pripala "crno-bijelima" iz Siene. Jedini pogodak za pobjedu od 1 : 0 postigao Brazilac Reginaldo u 61. min. U prvom poluvremenu u napadu za Sienu igrao tandem Calaio' - Maccarone, a u drugom Reginaldo - Paolucci, sa potporom "fantasiste" kojeg je igrao Ghezzal.


Post je objavljen 15.08.2009. u 21:51 sati.