Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mallacarobnica

Marketing

o Viktoru Krumu

Image and video hosting by TinyPic

Učenik Instituta u Durmstrang (nalazi se u Bugarskoj, a ravnatelji i osnivač je Igor Karkaroff. Specijalizirana je za crnu magiju.)Ima 18 godina I ide na završnu godinu u Durmstagu.
Prvi puta se spominje u 4. knjizi na svjetskom prvenstvu. Naime Viktor je Bugarski tragač smatran jednim od najboljih u svijetu.Kasnije se spominje oko tromagijskog turnira gdje baš upravo on postaje prvak iz Durmstranga.
U prvom zadatku citiram: a Krum je svoju zmajicu pogodio nekakvom čarolijom točno u oko.Problem je u tome što je zbog boli počela toptatina sve strane pa je zgnječila pola pravih jaja.a njima nije smjelo biti ništa.
U drugom zadatku citiram: Gospodin Viktor Krum je upotrijebio nepotpun oblik preobrazbe, koji se ipak pokazao učinkovitim jer je on svoju taokinju vrati drugi.
U trečem zadatku Viktor je bio podvrgnut kletvom Imperius I omamio je Fleur.
Pokušao je I Cedrica no pojavio se Harry pa nije uspio.
Saznali smo još da Krum prema Hermioni gaji osječaje veće od prijateljstva (pozvao ju je na bal, ona mu je bila talac) i poručuje joj da takve osječaje nije imao ni za jednu drugu. Poziva je da preko praznika dođe kod njega na što mu ona odgovara da će vidjeti s roditeljima. Čak priznaje da je zbog nje dane provodio u knjižnici kako bi s njom razgovarao.

Post je objavljen 15.08.2009. u 14:40 sati.