Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

OPREZ! ! na redu su televizori ...

Drago mi je da imamo predsjednika koji nakon što se više ne može kandidirati ipak misli još mnogo toga dati svojoj ljubljenoj.

U pregovorima je sa HOO i želja mu je da nastupi na olimpijskim igrama i to u njegovoj najomiljenijoj disciplini....bacanje u dalj ) kroz prozor i kroz vrata i iz službe .čim dalje. te da time spasi svoj puk od njih samih.

Ovim postom želio bi upozoriti moje čitatelje da se ćim prije riješe televizora.
Iz pouzdanih izvora bliskih našem Vođi doznao sam da se sprema na veliki trening u malo težoj disciplini .
Stoga dragi čitatelji prodajte svoje Tv dok još ima kupaca koji nisi još saznali za tu novost a, ona je svakako istinita a, i samom puku je več znano da je naš voljeni "Vođa" pobacao već mnogo toga.

.
Izbacio iz svojeg riječnika branitelje i domovinski rat i njihov doprinost tome što imamo slobodnu domovinu.(po njemu jedini zaslužni su partizani i Tito)

Izbacio tezu da mrtvi nisu jednaki (Blajburg)

Izbacio tezu da su pobijeni u Blajburgu to zaslužili pošto su bili na drugoj strani. itd itd


A pošto se uvrijedio na "Glas Koncila"sada trenira na izbacivanju u dalj križeve. (malo morgen)

Izbacio je sve što je mogao i što smo mu mi dozvolili šuteći.... ko...p.

No po glasinama jako je ljut na našu "JAVNU KUĆU" TV kao i na ostale TV koje rade bez makroa, pa se sprema naložiti po uzoru nekih ranije u Afganistanu da se imaju svi TV aparati pobacati kroz prozor,jer im nije mjesto u kućama pošto se on ljuti navodno na urednicu jedne informativne emisije .
Sve iformacije koje smo dobivali od tih "Javnih kuća" slati će kuririma "Mirkom i Slavkom"

I komesarima a, šire obavjesti puk će dobivati na satovima DPO u mjesnim uredima ili prostorima SDP i HNS .

Mislim da bi mnogi trebali razmisliti ima li smisla proturjećiti našem Vođi jer ne vidim što bi imao još izbaciti i pobacati a, kada shvati da nema više što izbacivati mogao bi se jako razljutiti i otići.......
a. onda jao si ga nama ponovo sve to unašati u prostorije, zabijati čavle u zid, vješati , postavljati, abolirati, posjećivati.

Toplo nadam da će iz Ustava pokušati izbaciti članak koji govori da naš ljubljeni Vođa ne može ostati doživotni naš vođa.

Barem da pokuša .mislim da bi to "Mirko i Slavko znali cijeniti.

Zato dragi naš Vođo pokušaj , barem pokaži hrabrost i pokušaj promjeniti taj ćlanak jer šteta je da tvoja karijera vrhunskog sportaša bacanje van i u dalj tako završi ..










Post je objavljen 15.08.2009. u 08:33 sati.