Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Mariah izdaje album na isti dan

Rujan će biti osvježen novim albumima koje pripremaju tri glazbene dive Madonna, Mariah Carey i Whitney Houston. Dok jedna pjeva o plesanju i zabavi, druga o opsesiji svoga dečka, a treća o svojoj voljenoj osobi...rujan će biti zanimljiviji nego ikada.

Whitney Houston se vratila svojoj najvećoj ljubavi, glazbi. Početkom rujna izdaje album pod nazivom 'I Look To You', te već polako počinje s promocijom. To joj je prvi studijski album nakon 7 godina tijekom kojih se borila s ovisnošću o drogi i sukobljavala s bivšim suprugom. Whitney se vraća jača nego ikada!

Mariah Carey, vladarica američke r'n'b scene je najavila svoj novi album vrućim hitom 'Obsessed'. Prvi singl 'Obsessed' je debitirao na najvišoj poziciji u njenoj karijeri, ali se na njenu žalost drži dalje od top 10. Čak ni promocije njenog razgolićenog tijela nisu uspjele da prvi singl postane hit, kao što su Amerikanci navikli od svoje ljubimice.

Mariah je nedavno pomakla izdavanje albuma 'Memoirs Of Imperfect Angel' za 29. rujan - isti dan kada izlazi Madonnina kompilacija hitova 'Celebration'! Iako će 'Celebration' osvojiti čitav svijet, Billboardovoj top listi se pridaje velilki značaj...

'Obsessed' sigurno neće obilježiti njenu karijeru, ali Mariah je uvijek bila snažna u prodaji albuma prvog tjedna. Hoće li se 'Celebration' nalaziti ispod 'Memoirs' i postati još jedna Madonnina kompilacija koja nije dospjela na #1...




Post je objavljen 14.08.2009. u 14:23 sati.