Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

Blic vijesti iz čapljinskog sporta!

Image and video hosting by TinyPic
Tinja nada za Prvom ligom, stigao prvi tamnoputi nogometaš u povijesti kluba - Brazilac Miguel!
Samo tri dana nakon početka nove sezone u Prvoj ligi FBiH, NSBiH još nije odlučio tko će popuniti jedno preostalo mjesto. Nakon što je FK Goražde potpisalo papir o odustajanju od Prve lige, kako govore iz toga kluba, taj isti papir su povukli te su od Općine i Vlade BiH dobili novac koji im je potreban za natjecanje u Prvoj ligi FBiH. Ako ćemo vjerovati njihovim riječima, Goražde je novi prvoligaš što bi značilo da će Čapljina u nadolezećoj sezoni ipak igrati u Drugoj ligi FBiH. Ako njihove riječi nisu istinite, upražnjeno mjesto popuniti će Čapljina koja je prošle sezone zauzela 12. mjesto u Prvoj ligi FBiH ili Famos koji je zauzeo drugo mjesto u Drugoj ligi FBiH - grupa Centar prošle sezone. A tko će biti taj "sretnik" odlučit će komisija NSBiH koja bi trebala zasjedati sutra (četvrtak), ali ako Goražde potvrdi da će nastupiti u Prvoj ligi, održavanje te komisije neće biti potrebno. Na današnjem treningu HNK Čapljina pojavilo se jedno novo lice i to - Brazilac Miguel. Miguel će tako biti prvi tamnoputi igrač u povijesti kluba, a kako saznajemo, u dosadašnjom karijeri je nosio dres i tuzlanske Slobode te hrvatskog niželigaša Novalje. U Čapljinu je stigao je čitlučkog Brotnja gdje je došao tek prije nekoliko tjedana, a trener Čizmić će ga koristiti na poziciji zadnjeg veznog.

Pripreme rukometaša u punom jeku!
Rukometaši Čapljine se žestokim tempom pripremaju za novu sezonu u Prvoj ligi FBiH, a trener Dragan Suton je svoje mlade rukometaše okupio 27.7. kada su pripreme službeno počele. Čapljina će u nadolazeću sezonu ući sa skoro istim sastavom s kraja prethodne sezone, a blizu realizacije su pojačanja na pozicijama pivota te golmana. Treba dodati kako će rukometaši rođeni 1992. godine nastupati na Memorijalnom turniru "Stanko Sivrić" u Međugorju, a prve utakmice su na rasporedu od 19.8..

Kick-boxing: Članovi Senseija Matić i Marković pobjedili u Livnu!
Borci, članovi KBK Sensei Čapljina, Marijo Marković i Nikola Matić nastupili su na noći gladijatora u Livnu. Nikola Matić savladao je Bahrudina Mahmića iz Zenice, dok je Marijo Marković bio bolji od Splićanina Luke Tomića. U klubu su zadovonji ovim nastupom.

HNK Višići poraženi od Gusara!
Pripremajući se za novu sezonu, drugoligaš Višići iz istoimenog mjesta u čapljinskog Općini odigrao je prvi pripremni susret protiv Gusara u Kominu. Gusari su bili bolji pobjedivši 3:1. Novu provjeru Višići će imati danas, 12. kolovoza, protiv Neretve iz Metkovića.

Post je objavljen 12.08.2009. u 19:07 sati.