Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NAJBOLJI S RUČNIM ŠRICAMA VATROGASCI IZ DONJEG KRALJEVCA

SVETA MARIJA

Međunarodno natjecanje s ručnim vatrogasnim špricama koje već tradicionalno, 14. godinu uzastopce, uoči blagdana Velike Gospe, a povodom proslave Dana općine, organizira DVD Sveta Marija, ove godine pod visokim pokroviteljstvom Hrvatske vatrogasne zajednice okupilo je petstotinjak vatrogasaca i dva puta više posjetitelja.

Natjecalo se do sad najviše ekipa, njih 49 iz sedam županija Sjeverozapadne Hrvatske. U skladu s tradicijom, na nedjeljnom natjecanju nastupila je i ovoga puta jedna slovenska ekipe te veterani Vatrogasne zajednice Međimurske županije.

Tijekom natjecanja u konkurenciji 42 muške ekipe najbolji rezultat postigli su vatrogasci iz Donjeg kraljevca kojima je uručen prijelazni pokal.Drugo mjesto osvojili su vatrogasci DVD-a Gardinovec, koji su i lani osvojili ovu poziciju, dok su treći bili vatrogasci iz Donje Dubrave.

Na ovogodišnjem natjecanju bio je i značajan broj ženskih ekipa, čak njih osam, što je više nego ranijih godina. Najbolji nastup imala je ekipa DVD-a Selno iz Krapinsko-zagorske županije. Druge su bile vatrogaskinje DVD-a Buzovec-Putjane-Čakovec, a treće mjesto osvojile su vatrogaskinje iz Krapinskih Toplica. Veliku fotoreportažu donosimo u sljedećem broju. međimurske novine


Post je objavljen 11.08.2009. u 10:00 sati.