Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

********** ZVJEZDICE U ČAPLJINI ***********

Evo Kiseljačke mažoretkinje su po prvi put nastupale u Čapljini, na ljetnom karnevalu i doista su se super provele. Iako su imale malih problema sa prijevozom, krenule su oko 13 h za Čapljinu. U Čapljini su stigli na domjenak u hotelu Mogorjelo, za koje kažu da je super.Tu su se presvukle i krenule do Sportske dvorane. Tu su se družile ne samo sa ostalim mažoretkinjeme nego i ostalim učesnicima ovog vrhunskog događaja. Pošto ja nisam išla, prenjele su mi svoje utiske. Kažu da im je bilo super, da su se ludo provele (što je bio i glavni cilj), te kako jedva čekaju sljedeću godinu da to opet ponove. Maska naših mažoretkinja je bila- navijačice, no ono po čemu su ostale upamćene je upravo ljubičasta zvjezdica na licu koja je postala njihov zaštitini znak toga dana.Uz juniorke i seniorke koje su nastupale na karnevalu, društvo su im pravile i naše kadetkinje koje su išle sa svojim curama kako bi se i one provele i osjetile tu ludu atmosferu koja je tog dana vladala u Čapljini.
Stoga cure moje, drago mi je što ste se super provele, jer sada ponovo kreću naporni dani. Od ponedjeljka kreću ponovo treninzi i pripreme za smotru u 10 mj koje smo mi domaćini. Matea i Jelena kreću sa pripremama za Europsko prvenstvo koje se održava od 11-13.09., dok će ostatak cura odraditi audiciju dok smo mi na Europskom. Evo najavljujem da ćemo ove godine imati 2 audicije. Jednu u 9, a drugu u 10 mj, stoga tko je zainteresiran imati će dva termina. Uživajte u slikicama.



*************************************************
Kiseljačke mažoretkinje su pozvane od strane organizatora Sarajevo Film Festivala da ove godine nastupaju u sklopu SFF i to povodom obilježavanja Obiteljskog dana, koji se svake godine održava u sklopu SFF-a. Stoga se juniorke i seniorke vrijedno pripremaju za ovaj nastup.

Post je objavljen 11.08.2009. u 10:33 sati.