Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najsretnija-zena

Marketing

Kako upoznati pravog 007

Osnovni problem Dominantne žene je kako pronaći odgovarajućeg partnera.

Postoje dvije osnovne vrste muškaraca.
701. Prvi su oduvijek bili podložni. Takve je relativno lako uočiti u društvu ili danas na Internetu, puno lakše nego ikad ranije, kad ih je trebalo tražiti sa svijećom, jer je bilo nemoguće doznati ili analizirati dovoljan broj muškaraca. Preko Interneta takvi se muškarci sami deklariraju kao submisivni ili priznaju da imaju potrebu za ženskim vodstvom.

702. Među takvim muškarcima postoji veliki broj ekstremno submisivnih muškaraca koji su cesto potpuno neupotrebljivi u normalnom životu, osim kod posebno snažnih Domina koje traže upravo takve robove, koji im služe uglavnom za igru, a rijetko za muza.

703. Druga vrsta je ona koja se predstavlja kao macho muškarac pred prijateljima i poznanicima, a ustvari je to samo društvena maska pod kojom se kriju kako ne bi ispali manje vrijedni ili društveno neprihvatljivi.
Prikrivene submisivce je dosta teško razotkriti jer se vješto kriju, ne priznaju svoju narav i cesto negiraju svoju pravu narav.

704. Obično se takvi muškarci šutljivi i često mirno sijede u nekom kutku za vrijeme društvenih događanja. Takvim muškarcima će te morati vi prici i uspostaviti konverzaciju, kao i voditi dalji razvoj veze.

705. To je moguće jedino ako ih upoznate i neko vrijeme se sa njima družite, sto zahtijeva duže vremena za analizu svakog pojedinog potencijalnog partnera i odabir pravog.

706. Problem nastaje kad uvidite da je neki od prošlih partnera bio najbolji izbor, ali ste ga otpustili. Zato ne prekidajte vaše veze nekom svađom ili raskidom, već ih samo malo ohladite i ostanite prijatelji, tako da ponovno možete uspostaviti vezu ukoliko to opet poželite.

707. Najpodesnija vrsta muškaraca su umjereno submisivni kojih će te prepoznati tek nakon zajedničkog druženja u nekom vremenskom periodu koji može varirati od mjesec pa do godinu dana u prosijeku.

708. Kako na bezbolan način doznati dali je vas potencijalni partner dobar, podatan, poslušan, umiljat, spreman na bezuvjetnu ljubav?
Pokušajte mu davati neke pomalo neracionalne zahtjeve ili zadatke. Ako vaš muškarac to bez pogovora izvršava i sa osmjehom, to je jedan od znakova da je upravo to vaš potencijalni partner.

709. Odmah u početku kad određujete kad i kamo imate spoj, pokušajte nametnuti samo svoje zelje i insistirajte na tome. Ako ne pristaje na takvu vezu onda ne žalite, ionako nije bio vaš tip. Kad je veza već zašla u seksualnu fazu, puno je lakše razotkriti submisivnu narav vašeg partnera


Post je objavljen 11.08.2009. u 00:39 sati.