Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Dvije nove Billove slike! ;)

Photobucket Photobucket

Uuuuu... neko nam je sexyyyyyy....xDD
Meni se sviđaju slike.. ali i dalje ne razumijem od kud su se te slike pojavile na Net-u..................... jel neko znaaa??? xD Stvarno... i ove dvije i ona još jedna.... to vjerojatno neko od menagmenta il nezz ni sama koga pušta... E i da... ak se ne varam, onaj kalendar za 2010., mislim da to izlazi 18.8., tak da ćemo tad sve one slike, najvjerojatnije, dobiti u veeelikim formatima!!
:))


Poster H&M-a na Waterfront Station u Vancouver-u! xP

Photobucket


Naslovnica 'Humanoid'-a (Fan Art)

Photobucket

*ovo mi se sviđa.. al već sam rekla neki dan da je meni to sve prerobotski..xD Al u svakom slučaju mi je drago da je novo i da u tome nikog ne kopiraju, zato jer je ovo fkt nova i jako dobra ideja... a to je ono kaj tržište traži.. tak da se nadajmo da bude jako dobro prihvaćeno! (to učim u školi iz poduzetništva..xD)

Tak sam naučena već na ove vijesti i stvari o Tokio hotelu da već mogu predviđat budućnost... xD Naravno da možda ne bude tak, al sad ću vam reć kaj možete očekivat u sljedećih nekoliko dana, tjedana i mjeseci.. ;) Uskoro će se na internetu odnekud pojaviti tekst pjesme 'Automatic' koji naravno ne bude točan... jučer je bio dan pun vijesti, tak da sljedećih nekoliko dana i nemojte previše očekivat... al onda sljedi BOOM...xDD I onda bude došlo puno novih vijesti, i to svi s nestrpljenjem očekujemo... to sljedeći tjedan očekujte... Onaj poslije...hmm...znači tad će biti koncert u Kolnu i to bude naporan dan..xD Tad će fanovi koji su tamo stalno izvještavat o tome kaj se događa... i tak.. poslije koncerta taj dan i onaj sljedeći.. internet pun slika... i videa.. i dan kada ćemo, mi ostali nesretnici koji nismo mogli biti na tom koncertu, po prvi puta čuti novi singl 'Automatic'... i poslije toga ide tjedan... hmm... pa sve bude puno toga i tih vijesti.. i onda kad se to malo raščisti.. sljedi tjedan iščekivanjaaaa.... tjedan prije izlaska novog singla!!! I tad singl! Onda poslije toga su preostala dva tjedna do izlaska albuma.. a ta 2 tjedana, vjerujte mi, će brzo proć.. zato jer ćete kao 1. stalno gledati spot 'Automatic' bez prestanka.. kao 2. ta dva tjedna će TH vjerojatno dat nekoliko intervju, možda nas čak iznenade i pojave se negdje na televiziji.. a ako ne to, vjerujem da će bar neki video se pojavit na stranici od Cherrytree Recordsa ili na njihovoj službenoj stranici! ;)) I onda nakon tih dva tjedna će NAPOKON izaći, čak godinu dana iščekivani, album!! I onda ćemo vidjet kak će biti prihvaćen... sve kritike.. ajoj... toga me je strah... Vidjet ćemo kakva će biti prodaja... hoće li zauzeti najviša mjesta na top ljestvicama... i sad mi je drago kaj mogu ovak pisati.. Zato jer se sjećam prošle godine.. kad sam pisala da će album izaći u 12. mjesecu, pa u 2., pa u 4., pa u 6.... ma znate i sami.. kad smo svi jedva čekali kraj 1.mjeseca zato jer smo bili uvjereni da baš tada izlazi nova turneja! Drago mi je kaj sad ovo pišem, sa sigurnošću, zato jer je sad, hvala Bogu napokon sve potvrđeno.. i ne mogu vjerovat da sam izdržala tolko toga.. zato jer je to bilo stvarno naporno i nimalo lako... A sad, sad je sve to pri kraju... i sad znamo, sigurno je da ćemo novi video vidjeti za MJESEC DANA!!! A tih mjesec dana je ništa s obzirom na to da smo čekali skoro godinu dana... :)) Ma izdržat ćemo mi još malo... btw, na neki način mi je i drago kaj smo ovak dugo čekali.. kad tak dugo nešto čekaš onda to sve više i više želiš... i već sam puno puta rekla da možda nisam u redu, ali od Tokio Hotela jako puno očekujem! I kolko god sam uvjerena da me ne mogu razočarati, tolko se upravo toga i bojim... al im vjerujem! :))
I sad se osjećam ko ona teta Urša iz RTL televizije... predviđam budućnost!!! xD

that's it..
pusaa
mah

Post je objavljen 10.08.2009. u 16:43 sati.