Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

POŽAR PROGURAO 120.000 NA AUTOSAJMU U OSIJEKU

OSIJEK
Piše: Igor Zovko

Zaiskrilo je u nedjelju oko 2.30 iz rashladne vitrine ugostiteljskog objekta na osječkom sajmu automobila. Vatra se proširila na dva objekta.

To je gorjelo kao ludo. Vatrogasci su valjda još bili na putu. Stigli su s jednim vatrogasnim vozilom, a nedugo poslije stigli su im kolege u ispomoć, rekao nam je čitatelj koji je u nedjelju oko 2.30 u osječkoj Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića snimio požar.

- Vatra je sukljala, a navodno je ondje bilo opasno zbog plina. Vatrogasci su ipak uspjeli spriječiti katastrofu - dodaje čitatelj.
- U 2.30 u nedjelju na autosajmu u montažnom ugostiteljskom objektu tvrtke iz Vukovara zaiskrili su električni vodovi rashladne vitrine. Uviđajem je to utvrdio protupožarni inspektor.

Vatra se proširila na šator te na dva susjedna montažna objekta, jedan u vlasništvu obrtnika iz Darde, a drugi iz Gornje Vrbe - rekli su nam u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj. Intervenirali su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Osijeka. Ugasili su požar. Djelomice je izgorio objekt tvrtke iz Vukovara te obrtnika iz Darde, a potpuno je stradao objekt vlasnika iz Gornje Vrbe. Šteta je oko 120.000 kuna - rekli su nam u policiji. 24 sata


Post je objavljen 10.08.2009. u 13:00 sati.