Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brzkoshiba

Marketing

Kakvi treninzi!!

Prvo evo karte sa treninga izohipsi od prošlog ponedjeljka. Dugo mi je trebalo, ali bolje išta nego ništa.
Ovaj vikend je obilovao treninzima. U subotu smo Robi i ja bili na Ponikvama. Planirani trening je bio 3 x dionice sprinta, mjerilo 1:4000, kao na WOC-u. Naravno da je sve to smislio Edithumbup. Još jednom: fala Edi! Dok ne stavim karte, biti će vam na raspolaganju rute sa Robijevog Garmina.
Prvu stazu smo silom prilika morali skratiti za odlazak na KT4. Naime, točno na detalju se nalazilo krdašce od cca 15-ak divljih svinjica svih dobi, uzrasta i gabarita!! Ljudi moji, da ste to mogli osjetiti. Kako je Robi startao 5 minuta prije mene, stigao sam ga taman na navedenoj dionici. U trenutku kada sam ga prešao skužio sam ogromnu tamnu mrlju na 30-ak metara ispred mene (nisam nosio leće pa nisam točno skužio o čemu se radi isprva). Stao sam kao ukopan. I Robi također. U sekundi odlučujemo produžiti na slijedeću kontrolu. Sva sreća da su i one to odlučile, pa smo neko vrijeme trčali paralelno na udaljenosti od svega 20-30 metara! Počeo sam proizvoditi raznorazne neartikulirane zvukove pa su se malo odmaknule. trening se mogao nastaviti. Moje vrijeme je bilo 9:38. Sa svim tim stajanjima i vršenjima velike nuždezubo.
Druga staza nije nudila nikakva prevelika iznenađenja i tu se dalo trčati dosta brzo. Moje vrijeme je bilo 5:57. Puls 189 max, prosjek 172.
Zadnja dionica. Tu sam jedinu veću grešku napravio pred sam kraj, gdje me nakratko zbunio novi put. Moje vrijeme 9:11, puls 170 prosjek, maksimalno se nekaj zblesiral pulsmetar (215???).
Nakon toga još od parkinga do Risnjaka i nazad. Za kraj Robijev citat iz maila: "I sveukupno sam umro cijeli taj dan." Sirotek. Al svaka čast za trud i volju thumbup.
U nedjelju sam otišao u Maksimir na trening sa kolegama iz AK Žumberak. Kako sam dan prije napravio cca 21 km zadao sam si samo lagano rastrčavanje, bez obzira što nisam osjećao nikakve bolove ili muskulfiber. 7 km sa Vedranom (nova cura u klubu, kemičarka čije vrijeme tek dolazi, brza je ko sam vrag, ima volje i bazethumbup) za 32:11, puls 153 prosjek, 168 max. Poslije još 2 km lagano rastrčavanje.
Ovaj tjedan nemam u planu nikakav jaki trening, samo bicikl i rastrčavanje s kartom da ne ispadnem iz štosa zubo.
Čuvajte se, pazite se. Kissy - kissy

Post je objavljen 10.08.2009. u 07:40 sati.