Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdobranovigrad

Marketing

O S T A V K A

.................. Poštovani prijatelji, ljubitelji nogometa ..........

Ovim putem obavještavam Vas da sam danas 09. kolovoza 2009. godine, Predsjedniku i Dopredsjedniku kluba, podnio OSTAVKU na sve funkcije u klubu; trenerske, člana uprave i igrača veteranskog sastava. Na ovaj čin odlučio sam se poradi neodgovornog i nemarnog ponašanje dijela igrača kako seniorskog tako i veteranskog sastava, prije svega prema meni osobno a onda i upravi i klubu. Moj entuzijazam i dobrobit ovome klubu niti u jednom trenutku nije bio upitan, što sam među ostalim i nebrojeno puta i pokazao, iako sam možda jedan od rijetkih članova ovog našeg kluba, koji je i najmanje aktivno kao igrač i bio u klubu. Od trenutka ponovnog angažmana, najprije kao igrača veteranskog sastava a kasnije i imenovanja za trenera prve momčadi pa i člana Uprave kluba, sve moje misli bile su usmjerene u dobrobit kluba na svim poljima.

Ovim činom do daljnjega stavljene su VAN SNAGE sve moje aktivnosti u klubu, trenerske, igračke i angažmana u Upravi a isto tako i inicijativa i osobna namjera kojom bi se mnogi mogli i trebali ponositi, a to je predviđeno okupljanje pionira, po prvi puta u povijesti kluba, najavljeno za sljedeću nedjelju 16.08.2009. godine.

I ova stranica isto tako moja je inicijativa, kojoj sam posvetio puno vremena i truda, koja je nebrojeno puta hvaljena od strane istinskih ljubitelja nogometnog a i uopće športa u cjelini. Stoga Vas sve skupa još jednom obavještavam da će nakon nekog vremena i ona biti samo dio bogate povijesti našega kluba, barem šta se tiče moga uređivanja iste, te će biti ugašena.

Velika HVALA svima koji su me podržavali, iskazali mi povjerenje, bodrili, čestitali mi nakon uspjeha i bodrili nakon neuspjeha.



Post je objavljen 09.08.2009. u 19:32 sati.