Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princess0anna

Marketing

Lose everything and what is real will still remain !

Vratila sam se....

Ponovno jedna velika pauza, mnogo hrane i mnogo nepaznje, ali nikada ne potraje zauvijek, uvijek sam ja ta koja sve vrati nazad i koja ne moze bez svojih navika i drugarica ovdje na blogu i na forumu, nadam se da znate koliko vas volim jer ste mi jedine pruzile potporu u teskim trenucima.

Puno sam naucila proteklih dana. Imala sam jako puno groznih iskustava, ali sam zato mnogo naucila, naucila sam sto trebam cijeniti a sto, odnosno koga trebam izbaciti iz svoga zivota. Ove krhotine sto su preostale ste vi, moje leptirice, moja majka i ja, ostalo sve je nestalo nakon sto su se srusile nade moga zivota. Sve sto mi je preostalo da vratim osmjeh na svoje lice je Ana s onim osjecajem dok gledam na vagu kako se kile tope.

Moja je mama krenula na dijetu, ovaj put cemo skupa, rekla je da ce kupiti digitalnu vagu i od 10.08. krecem ispocetka, ovaj put za ozbiljno. Izvjestavati cu vas svaki dan i to ovako: svaki ponedjeljak NOVI POST a kroz tjedan cu svakodnevno raditi update na onom postu koji napisem u ponedjeljak, npr. novi post pisem sutra i update-am ga svakodnevno cijeli taj tjedan, te iduci post napisem 17.8. te ga update-am kao predhodni svakodnevno do iduceg ponedjeljka.

Cvrsto sam odlucila ovaj put krenuti za stvarno jer mi je sada najbolja prilika zbog moje majke koja je isto na dijeti pa ne kupuje sve one slatke stvari vec nam se u frizideru nalazi samo povrce tako da me nece nista dovoditi u napast od one hrane koja deblja.

Osjecam se spremnom, osjecam se snaznijom, osjecam se motiviranom i iskreno se nadam da ce potrajati.

Imam 57 kila, udebljala sam se 5 kila i sada je vrijeme da to skinem jer se oglasio alarm u mojoj glavi.

Mislim da je najteze iza mene...... Ljubim vas! :*

Post je objavljen 09.08.2009. u 17:03 sati.