Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Priopćenje za javnost

Ponukani nemilim događajima od petka 07.08.2009. navečer u Orahovici, primorani smo obratiti se široj i užoj javnosti sa par riječi.

Naime, tu večer su u Orahovici brutalno pretučena 4 momka iz Čačinaca od strane pripadnika navijačke skupine Orahovački Duhovi jer je jedan od momaka na sebi imao majicu Čačinačkih Alkosa.

Došlo je do gužve u caffe baru Blues gdje se Čačinčanima prijetilo zbog spomenute majice a koju naš član nije htio skinuti. Na njih četvoricu je krenula pobješnjela rulja od minimalno 30 ljudi. I brutalno su ih uz pomoć izbacivača spomenutog kafića tukli rukama i nogama čak i nakon što se ovi više nisu uspijevali ni braniti.Tukli su ih dok su ovi bespomoćno ležali na podu, čak su ih vukli po centru Orahovice i brutalno udarali u samom centru tog grada.

Gospodo draga, dokle je ovo otišlo? Ovo više nije navijačko podjebavanje, navijački rivalitet, ovo je borba za život. Život mladih osoba.

Boli nas nekoliko činjenica a to su:

-30 ljudi tuku 4 čovjeka a među tih 30 i policijski službenik gospodin Egert. Zašto isti nije smirivao uzavrele strasti iako je bio u civilu tj. nije bio na dužnosti? Zašto isti nije zvao policiju?

-Koja je uloga izbacivača u ceffe baru? Brutalno premlačivanje? Pomoč bijesnoj gomili?

-Zašto se hrabri Duhovi nisu potukli 5 na 5 pa tko koga, zašto su ih cipelarili po centru Orahovice kad su ovi već bili na rubu nesvjestice? Radakoviću, možeš nam i ti odgovoriti. Ili Kelava Vlado.

-Zašto se batinama prijeti djevojci jednog od pretučenih momaka nakon što se ova kroz rulju uspjela probiti do svog momka i leći na njega da ga spasi možda i od osakačivanja ili nedaj Bože smrti? Vlado Kelava, pa jel i curama prijetiš?

Kako sada nekome jamčiti sigurnost u Čačincima ili Orahovici? Ovo je otišlo predaleko i bojim se da se neće tako skoro smiriti i bojimo se da će završiti katastrofalnim posljedicama.

Zbog nemilog događaja i zbog bojazni za vlastitu sigurnost zahvaljujemo se pozivu Orahovačkih Duhova da sudjelujemo na humanitarnom turniru Navijačko Srce i odustajemo od dolaska na isti. Ne želimo doći tamo kao ovce na šišanje, ne vjerujemo da nam itko može jamčiti sigurnost i zaštitu od verbalne i fizičke torture.
A drugi razlog je i taj što od danas pa na dalje i ubuduće NE ŽELIMO IMATI NIKAKVE KONTAKTE SA ORAHOVAČKIM DUHOVIMA!

Dosad je bilo pokušaja komunikacije,smirivanja strasti i slično ali ovaj kukavički događaj je kap koja je prelila čašu. Gospoda iz Orahovice je došla na kirvaj u Čačince sa provokacijom u obliku osmrtnice i nitko ih nije dirao.A bilo nas je 100. U miru su popili cugu i u miru su otišli doma. Hvala Vam gospodo Duhovi,al od sada Vam više nitko ne može jamčiti sigurnost.



Klub Navijača Mladosti "Čačinački Alkosi"


P.S. Molim sve da se suzdrže od neprimjerenih komentara koji uključuju psovke i prijetnje. hvala.


Post je objavljen 09.08.2009. u 13:02 sati.