Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inlovewithtwilightsaga-vampire

Marketing

7.Brza prilagodba

MALENI DODATAK.....25.kolovoz 2009

ovdje je animacija iz new monn-a...poljubac...vjerojatno kad su ušli u zgradu Volterre....(nisam javljala)....

Image and video hosting by TinyPic

...Vampire kiss.............

-------------------------------------------------------------------------

Žao mi je................(nisam javljala)......

evo mene ljudi...vratila se ja i odmah vam moram nešto reći....
neko vrijeme ću zaustaviti pisanje ovog bloga....vratit ću se ja s vremenom.....
za sada nemam inspiracije...a i zauzeta sam čitanjem knjigathumbupthumbup...
pročitam jednu od 530 strana u 3 dana...prava ludnica...rolleyesrolleyes
javljajte za nove postove jer ću ja navračat i čitati ih...i komati.......
svima puno pozdrava do sljedećeg posta.......


....ljubim...........

....Vampire kiss...........

Love Vampires & Twilight saga


Guardian

Image and video hosting by TinyPic

-------------------------------------------------------------------
OBAVIJEST-.....12.08.20009. (nikome nisam javila...)

ej...ljudi....idem k mami...ne znam na koliko...na tjedan dana možda...i više...neznam.....komajte...sve ću vratiti kad se vratim...neka ih bude punoo....ljubim.......

slikica za kraj....

Image and video hosting by TinyPic

....Vampire kiss...................

---------------------------------------------------------------------


Evo još jednog poglavlja.....
zahvalila bih svima koji su komali....
jer sam sakupila najviše komova do sada....
komajte i ubuduće tako jer ću sve vratiti...
ako komu nisam samo kažite...
jer meni nije problem komati.......

-------------------------------------------------------------------

Zrake sunca su probijale kroz prozor. Izgleda da su se dani prilagođavali mojem raspoloženju. U mojem srcu je sve blistalo. Čudilo me samo što je sada bilo sunca ovaj dan. Ima ga rijetko. Ovaj put se nisam pretvarala da sam spavala nego sam se odmah okrenula k njemu i poljubila ga za dobro jutro. Bila sam presretna zbog jučerašnjeg događaja. Jučer sam se toliko bojala kako će reagirati kad mu kažem da ga volim a danas su ta pribojavanja izgledala smiješno.
"Vrijeme je da ustanemo." rekao mi je i nasmiješio se. Meni se nije ustajalo. Voljela sam ovakva trenutke s njim iako ih nije bilo puno.
"A zar ne možemo još malo ostati? Danas nema škole." upitala sam ga s molečivim očima. On mi se samo nasmiješio. Shvatiti ću to kao pristanak. Odjedanput me naglo privukao k sebi i zaronio glavu u moju kosu.
"Dobro onda. Ostat ćemo još malo u krevetu,malena moja." Ja sam se najedanut počela smijati jer mi je tepao kao malom djetetu. Nisam na to navikla. Iako sam se smijala tako da sam se sva tresla svejedno mi je godilo kad mi je rekao te riječi. On se odmaknuo i pogledao me upitnim pogledom.
"Što je tako smiješno?"
"Ništa,maleni moj." rekla sam i još se malo nasmijao. Odmah je skužio o čemu se radi.
"Zar ti smeta kad ti tako govorim?"
"Ne,samo nisam navikla. To je sve. Zašto ne bi mogao tako govoriti?"
"Ako ti želiš mogu smisliti neki drugi nadimak." rekao je i privukao me k sebi. Počeo me ljubiti. Onako iznenadno i s željom. Uzvraćala sam mu. Sada sam shvatila da bih požalila kad mu ne bi rekla da ostanemo još malo i u sebi sam se nasmijala toj pomisli. Otisnuo mi je još jedan poljubac u vrat i rekao.
"Moji roditelji nas čekaju s doručkom."
Namrštila sam se što moramo poći dolje. Njemu je to bilo zabavno. Vidio je da mi ne paše što se moram odvojiti od njega.
"Bez brige. Imat ćemo cijeli dan da razmijenjujemo poljupce." rekao je sa smiješkom a ja sam pocrvenila.
"Mogao bih te zvati crvena moja. Ne. Malena moja je ipak bolje."
Ustala sam i otišla sam u kupaonu da se umijem i obučem. Polako smo sišli dolje na doručak. Njegova cijela obitelj je već bila tamo i čekala nas. Sada sam se sramila što su nas morali čekati ali se nisam pokajala. Sestre su se raspričale.
"Any,bi voljela samnom i Rahelom ići danas u kupovinu?" pitala me Roksana. To ne bi bila tako loša ideja ali sam željela što više vremena provoditi s Aleksijem. Svi su znali čitati moje raspoloženje pa je brzo nadodala.
"Naravno,nećemo biti jako dugo pa ćeš moći još isplanirati odlazak s Aleksijem ako ćeš htjet."
To mi se činilo prihvatljivo. Odlučila sam pristati a njegove sestre su se odmah nasmješile. Priveli smo doručak kraju. Sestre su odmah htjele krenuti u kupovinu pa sam im popustila. Prošla sam sa njima mnoge trgovine. Vratile smo se u 13.00 sati. Bila sam iscrpljena. Kad sam ušla u kuću sve sam stvari brzo ponesla u svoju sobu i otišla u kuhinju popiti vode. Aleksije je sam svojom braćom gledao televiziju. Braća su mu sjedila na foteljama a on na kuču. Samo sam sjela na kauč i položila glavu na njegovo rame. Bila sam jako umorna i htjela sam malo prespavati.
"Jesi dobro?" piato me Aleksije sa zabrintim glasom i obgrlio me rukama.
"Jesam samo nisam navikla prehodati kroz 30 trgovina obućom u jednom danu."
On je samo napravio mrki izraz lica upućen sestrama.
"Nema veze. Zabavila sam se." rekla sam na brzinu da ih ne bi prekorio. Bila sam se toliko nahodala i umorila sam zaspala na kauču. Probudila sam se sama u svojoj sobi na svojem krevetu. Kazaljka sata je pokazivala 16.00 sati. Nisam mogla vjerovati da sam prespavala 3 sata. Nadam se da Aleksije nije bio jako ljut na sestre što sam se toliko umorila. Jednostavno je bilo tako jer nisam navikla. Ustala sam i pošla se umiti i počešljati. Odlučila sam ići nešto pojesti jer sam preskočila ručak. Sestre su zalijevale cvijeće a ostala obitelj je nešto sadila vani. Izgleda da vole prirodu. Nisam im htjela smetati pa sam otišla uzeti nešto iz hladnjaka. Začudila sam se kako sam se brzo privikla da se osjećam kao kod kuće. Nisam ni gledala što sam jela koliko sam bila iscrpljena. Kad sam se najela otišla sam pomoći zalijevati cvijeće kojeg je bilo puno iako nije tako na prvi pogled izgledalo. Obitelj se potrudila da cvijeće bude lijepo posloženo pa da ne bi izgledalo prenapućeno. Izgleda da danas ništa neću planirati s Aleksijem. Nadam se da ću više sreće imati drugi put. Vrijeme je brzo prolazilo pa je obitelj pošla večerati. Ja sam nešto malo prigrizla jer sam kasno ručala. Otišla sam u kupaonicu kada sam svima pošeljela laku noć. Nakon nekoliko trenutaka nakon što sam se vratila u sobu i zavukla pod topli i meki pokrivač došao je Aleksije. Vidio je da mi nešto nije po volji.
"Što nije u redu,malena moja?" pitao me i legao pored mene.
"Ništa. Samo mi je što su men tvoje sestre tako umorile da sam prespavala 3 sata i ništa nisamo isplanirali za sebe." rekla sam i istog trenutka požalila. Možda će se sada jako naljutiti na sestre.
"Nemoj biti ljut na sestre. Iako nismo imali vremena za sebe super sam se provela." i upalilo je. Smiješak mu je titrao na licu. Ali ne kao da sam ga uspjela uvjeriti nego kao da nešto smišlja i kao da mu se zamisao jako sviđa.
"Pa,možda možemo nešto isplanirati." rekao je pokeraški.
"Nismo mogli kroz dan razmjenjivati poljupce. Imam plan." glas mu se stišavao te me počeo gladiti rukom po obrazu.
"Možemo sada." tako je i bilo. Neko vrijeme smo izmjenjivali nježne poljuoce pa sam ja otišla spavati. Moja slaba ljudska strana. Umor. Njega to nije smetalo. Još me ljubio po vratu sve dok me nije uspavao. Voljela sam ovaj život. Nisam se morala s teškoćom prilagođavati.


-----------------------------------------------------------------
evo ga...završeno je......

evo slika...........


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

---------------------------------------------------------

evo...to je to za ovaj post.....
komajte puno...
očekujem puunooo komova....
sve ih vraćam..........


Love vampires & Twilight saga



MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com




Post je objavljen 09.08.2009. u 12:48 sati.