Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Kiseli krastavci i slične pizdarije...

Daklem, počela je sezona kiselih krastavaca, i mediji se protiv nje bore na sve moguće načine. Urednici televizijskih programa oslanjaju se na reprize, dok se novinari ostalih medija tako ne mogu riješiti nedostatka novosti. Eno je Sanader završio u bolnicu, ali, jebiga, ni ta vijest neće trajati više od desetak dana. Imaju oni, doduše, već izrađeno rješenje problema. Nađu jedan donekle poznati par, pa ih malo prate, pa ih malo slikavaju, pa ih malo rastavljaju, pa ih malo onako rastavljene sastavljaju sa nekim drugim, a i međusobno, pa ih svađaju, pa ih mire... Dodatni je bonus ako dotični par ima maloljetno dijete, jerbo su onda zagarantirana barem dva članka o posjeti službenika centra za socijalnu skrb.

Tako smo prije par godina imali Vlatkicu i Dikana, a prošlo ljeto (doduše i cijelu godinu) Simonicu i Antišu. Ove godine smo se nadali dašku osvježenja, nadali smo se da ćemo dobiti neke sviježije face, međutim nadanja su nam samo djelomično uslišana, jer nam se, uz već otprije poznatog Dikana, ovo ljeto pod nos gura i retroseksualka Dolores Lambaša.

Naime, sve je počelo kad su mediji izjavili da Dolores i njen bivši dragi, Frano Lasić, ljetuju odvojeno. Mislili smo da je to ovogodišnji zvijezdani par, kojega će biti pune rubrike na indexu, 24sata i red carpetu. Međutoa, ima bit da je mladi i perspektivni glumac Frano zbog svoje velike kavalirštine (ne možeš dopustiti kad izađeš vanka da mlada glumica u usponu plaća račune, jebiga) zapao u financijske nevolje. Pošto se zna da su mlade glumice u usponu posebno osjetljive na pojavu bilo kojeg oblika financijske krize, Dolores se odlučila da se uspenje(?!) na društvenoj skali, i nakon što ih je zajednička prijateljica, Alka Vuica, međusobno upoznala, Dikan i Dolores su snimljeni u noćnoj šetnji Umagom. Odmah sam naslutio katastrofu, jerbo je Dikan idealan kandidat za novog sponzora. Em je pun k'o brod, em je medijski atraktivan, em je desetak godina stariji od Lasića. I naravno, kao po špagi, osvanule su sličice sa izmjenjivanjem nježnosti...bla bla...

Ovogodišnji celebrity par mi svojom gadnošću i ljigavošću nadmašuje i Dikana i Vlatkicu, i Antišu i Simonicu. Eno su ih po internetu već krstili Drkan i Droljores. No dobro, njega još i razumijem, boli ga kurac, ima love, zašto ne bi pod jaja bacio što mlađe, ali ona mi nikako nije jasna.

A jadni Frano Lasić, skršen i emocionalno i financijski, sad pati. Zato bih ja za ove celebrity parove, uveo transfere, kao u nogometu. Eno su recimo Frane i Dolores bili dvije godine skupa. Da su prije te dvije godine potpisali ugovor na, šta ja znam, pet godina, sa barem deset pojavljivanja u javnosti mjesečno, tri egzotična putovanja godišnje, sad bi čovjek lijepo zaradio, a ako Dikan ne bi htio platiti, Frano bi jednostavno stavio Dolores na klupu, dok bi Doloresin manadžer Zdravko Mamić čupao kosu, jer mu izmiče provizija, a usput, zbog Doloresinog neigranja i nepojavljivanja u javnosti, pada joj cijena.

Šuška se da je Dolores svom prvom celebrity ljubavniku, Ivu Gregureviću, ostavila slomljeno srce (doslovno, pričaju da je pretrpio srčani udar kad ga je ostavila), Franu je ostavila u bankrotu... Da li je moguće da ćemo se, zahvaljujući Dolores Lambaši, zauvijek riješiti Dikana Radeljaka?

Post je objavljen 09.08.2009. u 11:23 sati.