Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/awesome

Marketing

iPhone

Jutro. Budimo se u devet kako bismo stigli podoruckovati i spakirati se..........ne..samo malo. Premotat cemo 6 i pol sati na vrijeme kada smo stali pred garazom. stanemo i ja otvorim vrata kako bih obukao tenisice prema van.....kada stavim noge unutra zatvorim vrata....big mistake. Cuje se neugodan i nagrozniji zvuk slamanja plastike ikada. Pogledam dolje i vidim svoj iPhone, na podu garaze kako lezi. Strgan ekran i uopce vise ne radi.

Doslo mi je da placem...

Odveo mi ga je tata danas na servis i nadam se da ce biti popravljen sljedeci tjedan. Zelio sam napraviti link sa slikom, ali nisam ga stigao slikati..

No dobro, dosta o tome i krenimo sa ugodnijim temama.

Starci su mi otisli gledat Harryja Pottera i reci ce mi kak je bilo.

U svakom slucaju Sanader je bolestan, Dinamo ide na Hearts, Jay Leno pocinje novi show danas , a sutra i preksutra su koncerti U2-a...

BTW..nikad nisam volio U2. Sva njihova muzika mi je dosadna i jednolicna. Tko se slaze sa mnom neka pljesne tri puta i napravi krug oko stolice na kojoj sjedi.

Nemam jos puno za napisati pa bih samo rekao da je Internet Stranica Dana....Apple Trailers. Povodom toga uvodim novi box sa trailerima filmova koji dolaze...

Ajde pozzzz..





Post je objavljen 08.08.2009. u 17:05 sati.