Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jonasica

Marketing

more, njemačka, tanjurčeki i to takk..xdd

waveeii £udi £judiči moi..wave
niste mi neš koma£i a£ oke mene i nie bi£o pa onda.. nmvzz. idemo na njemačku sad.
bi£a sam ja u njemmi..wee..i vid£a sam svog dedu najdražegg..isse kak mie nedostajoo..i več mi nedostaje opett..=((..a£ bi£i smo svudda..hrani£i srne..i koze..i skaka£i na trampo£ini..hrani£i i ribe..i sve..srne su bi£e napasne..a£ bi£e su i one ma£e..s£atkiši..samo što su ma£i div£ji bi£i..šteta..
a kad smo doš£i do koza bi£a jedna mala..i skače ona po £judima (dos£ovno..£o£cinna)..haha..i uš£i su dečki (moa brača) kod koza (one su zatvorene jer ima i povečih s rogovima i to tak). i hrane one njih a borna izaziva jednu trudnicu. ms£m, nie ju baš izazivo a£ joj nie dao hranu..a ta največa od njih svih s rogovima ko je£en baš na njega takog ma£og..jaoo..i ona njega ubo£a. jadan. a£ dobro mu je bi£o nije nišš..zubozubo..
onda smo iš£i u neki park šeta£i..a tata je izazivo bornu kaže on njemu ne bodi se s rogatima..£o£činnaa..hahahahh..igra£i smo uno..i s£uša£i pericu, dragi sine i kanadu..i takk..=))..
i bi£i smo u još jednom zoou..isto bi£e koze i magarci i još puno životinja sam se nisu smje£e hranitt..risevi, £ešinari, ribetine, div£je mačke, jedan predivni bije£i je£en, sove, kunięi, sobovi (bio i jedan ma£ii..preprekjutt..cerek),vukovi i takk..neki su zavija£i kod vukova jadni ovu su se uzbudi£i i up£ašeno g£eda£i i optrčava£i..to se ne bi smje£o radit treba£i su ta govna od dječur£ije odma izbacit..madmad..i takk.
onda tam u furtu bi£i kao neki crnci umjesto jedne probe za tai drachenstich. i ti crnci pjeva£i i neš su se dera£i tanjuraa tak neš.-.-''. ug£. ja po£udi£a od smieha i poče£a smiš£jat pos£ovice o tanjurima..jaoo..strašno. nekih se poslovica još sječam:::::
-ne nosi svoi tanjur u tuši restoran
-budeš £i surfao na tanjuru pojest če te dupin
-tko hoda po tanjurima, padne u vodu
-svi rozi tanjuri biti če obješeni
-tko se penje po tanjurima, završi u zdje£i
-nikada ne pokrivaj cvijeęe tanjurima
-tanjur nie prozor
-z£atni tanjur nie srebro
-tko parkira auto ispred tanjura biti če usmrčen
i to takk..znm, znm presmiešno je..ja sam bi£a tota£no crvena od smiehaa..rofl..a£ jednom me sven dok sam se va£ja£a od smieha (zbog tanjura, ofcc) po podu pogodio uno kartama u facu. usnicu mie pokido. pek£a me dva dana. rasp£aka£a sam se.namcor a što je najgore, dok sam p£aka£a cereka£a sam se..nut..sven mi se još nie ispričo i ne p£aniram mu oprostit. u zadnje vrieme sta£no udara £jude. to je umobo£no. nie smiešno neg stvarno to mis£im.tuzan a borna je isto £ud. ne mogu vam to objasnit. a£ taka sam i ja bi£a. samo što nisam tak pretjeriva£a ko on. jaaaaaaaaakooooooo me neopisivo bo£no živcira.
madmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmad
i tak je u njemi bi£o dobro. samo što me zadnju noę bo£i£o uho i vrat i zubi na desnoi strani. a£ jako. preprejako. opet sam p£aka£a. to je ko da ti neko iglama svira po desnoj strani g£ave. popi£a sam dvije tab£ete £upoceta (za drugu mama nije zna£a..-.-) i zaspa£a nakon oko dva sata. i£ se meni to sam tako bo£no dugačko čini£o..nz..
bi£i smo i na kupanju (ma£o sam se neš kupa£a bez umakanja uha)..neki me bo£esni dečko pratio.-.-''..naživciro me. ušem u bazen, tam je. odem iz tog i odem u drugi, opet on. pobjegnem u treęi bazen i pogodite ko je tamo! dosadan i po..šteta što mu nisam zna£a reč da odjbe dosadnjakovič jedan. i u muzeju smo bi£i. preku£. samo stepenice..jaoo..usra£a sam se jer se bojim visina a to je onakk..toranj stari (a£ stv) i još su se neke stepenice k£ima£e..jaooo..eek.
i bi£i smo na karneva£u zadnji dann. voza£a sam se jednom u autičima i u još nešem div£jem to je bi£o bo£je. sad na te aute. znate, one što se sudaraju..ug£ ja potroši£a tu jednu vožnju i oš£a u auto s svenom (on je imo dvije). i ubaci on čip i ne ide auto. i neide i neide. i doše nama taj jedan cigan koji tamo radi i kaže on "nicht chip?" il tak neš i odveze nas natrag. osječa£a sam se ko zadnja idiotkinja što mu nisam niš zna£a reč. samo sam ga g£eda£a s upitnikom iznad g£ave.headbang cigan smrd£jivi. a imo je sven čip da pokrene auto. ti smrd£jivi auti pokidani stari auti!!! kak sam gnjevnna!!mad
to bi bi£o to od njemačke.




more, more, more. deset dana. živogošęe. more. bez kompa. opet. more. hehe. nadam se da ču upoznat nakog da idemo naveče negdje i£ da se kartamo i£ tak neš. a£ ne vjerujem jer ja nisam odma otvorena i onaka kaka jesam. ja sam uvijek navik£a imat svoju braču svuda. to mi je društvo dok nema frendica. a£ sad su mi več prenaporni. piše gore zašt. više se ni ne sječam upoznavanja. je£ to ide onak ja došem nekom i kažemm "bok, ja sam doria."?? i šta onda kažem? neam b£age. ja sam društveni inva£id.-.-''..puknucu..a£ ajd..va£j če neko doč do mene pa reč bok ja sam kak god da če se zvat..nadam se da oče..ae idem ja. dosadna sam ko£ku postinu imam tu.
svima že£im sve -d- best!
wavepapa £judiči £udi moiwavegr£im, kissam svvewave


Post je objavljen 08.08.2009. u 10:32 sati.