Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinhungerland

Marketing

Lijenost :)

Curke, oprostite sto nisam pisala tako dugo, jednostavno nisam imala volje. Vrucina me ubija u pojam i jednostavno nemam volje ni za pisanje (nazalost ni za vjezbanje).
Moram se pohvaliti ovim tjednom, funkcioniram s jednim malim obrokom dnevno, ali prekjucer sam si dopustila noc bingeanja. I nisam tako puno utrpala u sebe, ali dovoljno da mi poslije bude zlo i da shvatim da ne zelim vise takvo sto.
Zlo mi je od bingeanja opcenito. I mislim da sam konacno stala na kraj tom zacaranom krugu. Dovraga, ako zelim biti mrsava, ne postoji sutra! Moram krenuti odmah.
Citam "Vitka i opaka" iliti Skinny Bitch i knjiga je presavrsena, pravi motivation. Ne ostavlja puno mjesta za isprike i zaista je iskrena, bas za cure koje stvarno namjeravaju postati i ostati mrsave.
Skinula sam neki dan puno thinspo slika i textova, svoju ana biljeznicu vec sam jako zanemarila- dva mjeseca nisam nista stavljala ni pisala u nju. Bas me neka uzasna lijenost uhvatila. Moram vjezbati, spremati sobu, rijesiti nekoliko bitnih sitnica (od kojih su neke vezane za skolu), a bas mi se nista ne daaaaa.
Trenutno sam jedino zadovoljno sto je sve sa prehranom ok, a ostalo...Hm, ima vremena sutra :)

UPDATE: Zao mi je vidjeti koliko je leptirica bez razloga nestalo sa svojih blogova. Ako nista drugo, nadam se da su se opametile i da su na putu prema izlijecenju...Jer budimo realne, ovo je bolest, i za svaku od nas koja se izvuce, meni je zaista drago.

Alice <3
Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 06.08.2009. u 18:13 sati.