Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najsretnija-zena

Marketing

006 Upoznavanje i brak


Brakovi u Hrvata su uglavnom na papiru ili sa vanjskog gledišta idealni, no to u stvarnosti nije tako. Uglavnom se događa da se vaši muževi nakon početnog udvaranja i udovoljavanja vašim željama ili potrebama, nakon prosječno jedne godine braka ili veze, pretvore u lijene uspavane gotovane.

Kako do ovog skoro klasičnog odnosa ne bi došlo potrebno je da žena preuzme vodeću ulogu u braku. Kako to postići nije jednostavno pogotovo ne u ovim Dinaridnim krajevima gdje postoji tradicija muške dominacije u klasičnom braku.

Kako je takva veza u većini slučajeva ponižavajuća za ženu i stavlja je u duboko podređeni položaj, zamislila sam mali tečaj ili upute o tome kako te drevne običaje promijeniti tako da polako ali sigurno i zauvijek žena postane gazdarica u kuci i vođa obitelji.

Takvo nešto nije moguće provesti odjednom, pogotovo kod već uhodanih brakova gdje je bilo normalno da je muškarac glava kuće. Svaka promjena dolazi u takvim slučajevima taktički, smišljeno, polako i postupno.

Udvaranje


Kod mladih veza potrebno je da žena odmah uspostavi svoju nadmoć nad brakom i povede praktički svog supruga za ruku kroz svaku situaciju. Vodstvo se postiže smišljeno dok je muškarac još u fazi zaljubljenosti i dok ne obraća pažnju na male stvari.

Upravo u tom vremenu djevojka-žena može nametnuti svoju volju i uspostaviti odnos u kojem se ništa ne može dogoditi bez njenog pristanka ili dogovora, a pri svakom sporazumijevanju ženina mora biti zadnja. Jedino ona treba imati pravo veta.

Takav način zajedničkog života je potrebno odmah usvojiti počevši od najmanjih sitnica, tipa:

601. Gdje se nalazimo.
602. Kad se nalazimo.
603. Kamo idemo
604. Koji ćemo film gledati.
605. Kad se vraćamo kuci. itd.

Sljedeća faza je odlučivanje o prvim nježnostima, nad kojima mora upravljati ONA.

Faze udvaranja su:

606. upoznavanje,
607. držanje za ruku,
608. poljubac,
609. maženje,
610. peting
611. seks.

Svaku od ovih faza je potrebno postupno provesti. Potrebno je da protekne neko vrijeme između njih.
Ukoliko ove stepenice prebrzo pređete bez ikakvih zahtjeva, on će vas smatrati samo jednom od mnogih lakih žena koje se na traci ispred njega izmjenjuju.

Svaka sljedeća etapa mora biti rezultat vaših želja i njegovog zalaganja i samo tako će pridonijeti stabilnoj vezi koju vi kontrolirate i koja vam neće izmaći kontroli ili doći do neočekivanog preokreta u vezi.

Djevojka ili žena će birati kad i kako će joj se udvarati dečko, partner, muškarac. Pažljivo će procijeniti da to bude po njenom i odmah početi postavljati neke protu-uvjete tipa:


612. Ako budeš pažljiv večeras, poljubit ću te za rastanak.
613. Ako ne budeš dosadan, pomilovat ću te po licu.
614. Ako idemo u šetnju, tad ćeš dobiti veliku pusu za laku noć.
615. Nikako ne dozvoliti dečku da vas pipka ili dira kad vam to nije po volji ili da to radi tek tako reda radi.
616. Trebate maženje uvijek uvjetovati nečim drugim. Na primjer, može vas pomilovati samo ako je tog dana donio cvijeće, i takvo mu što treba jasno dati do znanja.
617. Malo više nježnosti će dobiti samo kad kupi neki poklon, jer u suprotnom ste vi samo jedna jeftina žena koja se dobiva sa par slatkih rijeci ili jednim sladoledom.
618. Odugovlačiti svaku sljedeću fazu valja što duže, ali ne tako dugo da njegova pažnja popusti ili se prenese na drugu ženu ili odustane.

619. Svaki dan već od početka isplanirajte tako da dečko bude od jutra, pa preko cijelog dana zaokupljen sa onim sto mora napraviti za vas.

620. Ujutro neka nešto ide kupiti za vas, ono sto ste mu naručili prethodnu večer.
621. Neka vas naziva na mobitel ili na SMS onda kad mu odredite.
622. Važno je da uvijek držite do tog nekog reda kojeg ste uspostavili i jasno negodujete ako je taj protokol narušen.
623. Popodne neka vas sačeka na određenom mjestu, neka vas prati u vašim aktivnostima, bez obzira dali mu je to zanimljivo ili nije.
624. Vodite ga okolo i ne obraćajte pažnju na njegove potrebe, jasno mu stavite do znanja da očekujete dobrog, pouzdanog i poslušnog dečka jer drugačije ne može biti.
625. U slobodnom razgovoru pričajte o vašim prijateljicama koje sve imaju dobre dečke i jedino takvi mogu opstati u vezi, s tim mu stvarate odmah od početka naviku da sluša i izvršava ono sto vi želite.
626. Takav Life stile propagirajte svaki dan i pohvalite ga za dobro ponašanje.
627. Za najmanju sitnicu koja vam nije po volji ili vas nije poslušao napravite mali skandal, tako da se mora iskupljivati cijeli dan ili tjedan.
628. Svaku fazu udvaranja iskoristite u svoju korist i zahtijevajte od njega da izvrši nešto sto vam godi i sto je on u mogućnosti izvršiti.


Post je objavljen 06.08.2009. u 01:27 sati.