Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

KVALITETNO ŽIVLJENJE U SREĐENOJ SREDINI

ŠTAGLINEC
Piše: Dragutin Rendić

Stanovnici prigradskog mjesta Štaglinec svečano su u srijedu 5. kolovoza na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan branitelja proslavili su i svoj Dan mjesta prigodnim manifestacijama.

Tako je u deset sati prije podne održana sveta misa u Društvenom domu, a nakon toga velečasni Nenad Piskač blagoslovio je novo nabavljeno kombi vozilo DVD-a Štaglinec.

Svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora održana je poslije toga u Društvenom Domu, a na njoj pored vijećnika, mještana Štaglinca prisutan bio je dogradonačelnik Koprivnice Dražen Pros sa suradnicima gradskim vijećnicima, predsjednici susjednih Mjesnih odbora, predsjednik VZ naše županije Ivan Golubić, zapovjednik JVP Koprivnice Slavko Tucaković i drugi. Mještane i drage goste pozdravio je predsjednik MO Štaglinec Darko Gačan.

On je u izvještaju o radu MO osnovanog poslije Domovinskog rata u mjestu koje svoje temelje bilježi prije 84 godine, istaknuo je brojne aktivnosti kako na izgradnji infrastrukture tako i ostalo među kojima gradnja i dogradnja Društvenog doma proširenog za potrebe vatrogasaca. Govorio je i o planovima za kompletno uređenje Doma, uređenja dječjeg igrališta, prostora za rad mladeži u vatrogasnim prostorima i ostalom i što se planira izgraditi. Istaknuo je da je u svemu tome veliku ulogu odigrao grad Koprivnica, koji će najvjerojatnije i dalje pomagati uspješne i kvalitetne planove ove Mjesne zajednice. ...... opširnije


Post je objavljen 05.08.2009. u 21:00 sati.