Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Poziv za javnu raspravu o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača

Od PROVEDBENI URBANISTIČKI PLAN (PUP) IZ 1984.
Na temelju članka 86. Zakona o prostornom uređenju i gradnji („Narodne novine“ broj 76/07) i Programa mjera za unapređenje stanja u prostoru Općine Pitomača („Službene novine“ Općine Pitomača broj: 7/07), Upravni odjel za gospodarstvo, proračun i komunalne poslove objavljuje

POZIV ZA JAVNU RASPRAVUO PRIJEDLOGU URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA DIJELA NASELJA PITOMAČA


1. Objavljuje se javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača. Prijedlog Urbanističkog plana uređenja utvrđen je Zaključkom načelnika Općine Pitomača, klasa: 022-01/09-01/93, ur.broj: 2189/16-09-38, od 24. srpnja 2009. godine. Prijedlog Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača za javnu raspravu, izrađen od strane t.d. „Zavod za prostorno planiranje“ d.d. Osijek, a sastoji se od tekstualnog i grafičkog dijela plana, te sažetka za javnost.

2. Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača trajati će 30 dana počevši od 15. kolovoza do 15. rujna 2009. godine.

3. Prijedlog Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača izložen je javnom uvidu za vrijeme trajanja javne rasprave u prostorijama Općine Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati.

4. Nositelj izrade i izrađivač plana održati će javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača, u prostorijama Općine Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, Pitomača, 08. rujna 2009. godine, s početkom u 11,00 sati. Javno izlaganje organizira se za građanstvo i udruge građana, mjesne odbore, tijela i osobe određene posebnim propisima koje su dale zahtjeve za izradu plana iz područja svog djelovanja, te tijela jedinice lokalne samouprave na čiji djelokrug mogu utjecati predložena rješenja.

5. Poziv za sudjelovanje u javnoj raspravi uputiti će se tijelima i osobama određenim posebnim propisima koje su dale zahtjeve za izradu Plana.

6. Primjedbe na izloženi Prijedlog Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača mogu se dati do zaključivanja javne rasprave na sljedeći način:
- tijela državne uprave, upravna tijela županije, te pravne osobe s javnim ovlastima dostavljaju pismene primjedbe Upravnom odjelu za gospodarstvo, proračun i komunalne poslove Općine Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, - građani i udruge dostavljaju primjedbe:- upisivanjem prijedloga i primjedbi u knjigu primjedbi koja se nalazi uz Prijedlog Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača , - iskazivanjem primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,- upućivanjem pisanih prijedloga i primjedbi Upravnom odjelu za gospodarstvo, proračun i komunalne poslove.
Pisani prijedlozi i primjedbe mogu se dostavljati Upravnom odjelu za gospodarstvo, proračun i komunalne poslove u vrijeme trajanja javnog uvida.
Prijedlozi i primjedbe koje nisu čitko napisane i dostavljene u roku neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.
7. Ovaj poziv objaviti će se u „Službenim novinama“ Općine Pitomača.


Klasa:022-01/09-01/93
Urbroj:2189/16-09-39
Pitomača, 29. srpnja 2009.

UPRAVNI ODJEL ZA GOSPODARSTVO, PRORAČUN I KOMUNALNE POSLOVEOPĆINE PITOMAČA


Post je objavljen 05.08.2009. u 13:41 sati.