Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Javni natječaj za imenovanje ravnatelja Knjižnice i čitaonice Pitomača na nepuno radno vrijeme

Na temelju članka 27. Zakona o knjižnicama („Narodne novine“ RH, broj 105/97, 5/98 i 104/00, 87/08 i 69/09), članka 39. Zakona o radu („Narodne novine“ RH, broj 137/04 - pročišćeni tekst i 68/05), članka 14. Statuta Knjižnice i čitaonice Pitomača („Službene novine“ Općine Pitomača, broj 2/06) i Odluke Općinskog načelnika od 01. srpnja 2009. godine, Općina Pitomača, Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, objavljuje

JAVNI NATJEČAJ
ZA IMENOVANJE RAVNATELJA KNJIŽNICE I ČITAONICE PITOMAČA NA NEPUNO RADNO VRIJEME


UVJETI ZA RAD:
Za ravnatelja samostalne knjižnice može biti imenovana osoba koja ima završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij knjižničarskog usmjerenja, kao i osoba koja je stekla visoku stručnu spremu sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i najmanje pet godina rada u knjižničarskoj struci (čl.27. st.2. Zakona o knjižnicama)

Uz prijavu kandidati trebaju u izvorniku ili ovjerenom presliku priložiti:
- dokaz o stručnoj spremi,
- dokaz o položenom stručnom ispitu,
- dokaz o radnom stažu,
- uvjerenje o nekažnjavanju,
- domovnicu,
- životopis.

Ravnatelj se prima u radni odnos na nepuno radno vrijeme u trajanju od 20 sati tjedno, a imenuje se na rok od četiri godine i može biti ponovno imenovan.Rok za podnošenje prijave je petnaest dana od dana objave natječaja.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti na adresu: Općina Pitomača, Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, s naznakom „Natječaj za ravnatelja“Nepotpune ili nepravovremene prijave na javni natječaj neće se razmatrati.

Osobe koje podnesu nepotpune ili nepravovremene prijave na javni natječaj ne smatraju se kandidatima prijavljenim na javni natječaj.

Prijave na javni natječaj mogu se podnositi od dana objave u „Glasu Slavonije“, a rok za podnošenje prijava je 15 dana od objave.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

OPĆINA PITOMAČA

Post je objavljen 05.08.2009. u 13:39 sati.