Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Jutarnja Gelender Liga 3 - 8. kolo


Grbavica ispod Tornja (nije fotografirano tog maglovitog jutra)


Kiše koje su padale rashladile su zrak, ali i namočile stazu, no to me nije spriječilo da popravim osobni rekord za čak 10 sekundi! Možda zvuči apsurdno, ali 10 sekundi je puno vremena. nut
Iako sam računao na potporu tT-jca (koja je izostala, jer je "puknuo" na prvoj uzbrdici), značajan doprinos ovom rekordu je uklanjanje debla koje nam je par mjeseci bilo prepreka. Tijekom uspona po Gipsu sam pretrpio napad tG-jca, no ravnina prije 5/6 stupa mi je omogućila da pokažem svoje ravničarske trkačke mogućnosti.

Vrijeme oblačno, staza mokra, ali bez blata koje bi utjecalo na rezultat. Magla u višim dijelovima, mjestimična vidljivost do 30 metara.
Temperatura na parkingu: 18°C
Temperatura na Gelenderu: 15°C (očitano kod Zlatnog Medvjeda)

Time: 47:40
Avg HR: 161
Max HR: 176

Fuca
Da ovo ne bude "još samo jedan" jutarnji Gelender, pobrinuli su se drugari iz BK Ciklus, konkretno debeli koji je donio loptu.
Nogometni sukob je održan na terenu Grbavica ispod Tornja. Ciklusanti su inaće dobri na pedalama, no nogač nije njihova domena, pa smo ih morali ojačati s našim kvalitetnim grlima (Ana - djevojka sa štange i Narko - virtuoz iz Kolumbije). Unatoč našim odricanjima, nisu pokazali neko znanje i borbenost, pa je njihova uzdanica (Chicar) od sramote potražio častan izlaz u samoozljeđivanju (ovom prilikom mu želim brzi oporavak). Kao nadoknadu i iskaz fair playa s naše strane se iz igre povukao Stamy (špica Gelenderovog napada i poznati kostolomac).
Obzirom da niti u drugom dijelu igre Ciklusanti nisu pokazali znanje ni vještinu, nego totalnu obezglavljenost izlaskom Chicara iz igre, pružili smo im šansu i u produžetku. Gledateljstvu je postalo dosadno, pa je dio gledateljica napustilo tribine. Shvativši da sada igramo samo za sebe te da skratim muke gostima, napravio sam prodor po centru, razgrnuo njihovu neuhranjenu obranu (ne znam gdje je bio debeli), otpuhnuo vratara i PROMAŠIO ZICERA. No, da priča ne bi bila tragična, naletio je Jurica i okrunio dominaciju Gelenderovaca predivnim golom s 25 metara (koji metar više manje, nemojmo cjepidlačiti).

Zahvale
Zahvaljujem našim Himalajkama Ajris i TeJi na trudu i volji da nas počaste kolačima i lubenicom koja je bila odlična okrijepa prije i nakon tekme. Također im zahvaljujem jer su nam bile vatrene navijačice (iako su bile dobro zabundane).

Pozdravi i čestitke
Pozdravljam svoje drugare koji su danas nakon Gelendera krenuli put Crne Gore i Durmitora na treking utrku, a pozdravljam i sve one koji ih tamo čekaju.
Čestitam nam svima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

Galerije:
Žana

Post je objavljen 05.08.2009. u 11:15 sati.